Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Premiumkaffe i det fri

Med en transportabel espressomaskine i lommeformat kan man nyde en kop god kvalitetskaffe, uanset hvor man er.

Skrevet af / 13/08/2023 - 10:00
Premiumkaffe i det fri

Når du sejler, vandrer eller på anden vis er ude i det blå, kan du selvfølgelig nøjes med pulverkaffe i stedet for den kaffe, du plejer at drikke derhjemme – men det behøver du ikke. I dag findes der et ret stort udvalg af mobile kaffemaskiner, som ikke kræver strømledning eller batterier – det eneste, du skal bruge, er kogende vand og kaffe.

Et eksempel på en producent af mobile kaffemaskiner er Wacaco, som blev grundlagt i 2013 i Hong Kong, i deres sortiment er der bl.a. tre små espressomaskiner.

Wacacos bærbare espressomaskiner er fra venstre: Picopresso, Nanopresso og Minipresso. Foto: Wacaco

Minipresso er virksomhedens første bærbare espressomaskine, som måler 175 x 70 x 60 mm og vejer 360 g. Den kan rumme 8 g kaffe og maksimalt 70 ml vand, og et tryk på 8 bar opnås ved håndpumpning. Minipresso koster omkring 500 kroner.

Nanopresso er lidt mindre (156 x 71 x 62 mm og en vægt på 336 g). Også den rummer også 8 g kaffe (maks. 80 ml vand), men opnår et tryk på 18 bar. Nanopresso koster omkring 700 kroner.

Picopresso er firmaets seneste flagskibsmodel, og ud over at være endnu mindre (106 x 78 x 71 mm og 350 g) er den største forskel, at den kan lave dobbelt espresso, da den kan rumme 18 g kaffe. Picopresso koster omkring 1.200 kroner.Wacaco-Picopresso2 Wacaco-Picopresso3 Wacaco-Picopresso4 Wacaco-Picopresso5 Wacaco-Picopresso6
<
>
Picopresso. Foto: Wacaco

Tilbehør

Hvis man virkelig er entusiast, kan man anskaffe sig en lille manuel kværn, så man kan have kaffebønner med sig ( de ældes ikke så hurtigt som formalet kaffe), og hvis man er meget omhyggelig, kan man også anskaffe sig en bærbar vægt, så man kan veje den nøjagtige mængde kaffe til hver espresso.

Er man lidt mere afslappet, kan man købe en Nespresso-adapter, som fås som tilbehør til Nanopresso, men ikke til Picopresso. Minipresso fås i forskellige versioner, til malede bønner eller til forskellige kapsler.

Mere information på www.wacaco.com.

Læs også xBloom - filterbryg deluxe xBloom er en fuldautomatisk pour over-kaffemaskine, der optimerer bryggeprocessen for hver enkelt kapsel.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Scroll to Top