Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 05Deltag

Nyhed

Ny generation fra Ring

Rings nyeste generation af alarmer skal være et praktisk og fleksibelt hjemmesikkerhedssystem, som man kan installere selv.

Skrevet af / 17/03/2021 - 16:14
Ny generation fra Ring

Vi har allerede anmeldt Ring Alarm, som er et fremragende komplet alarmsystem til hjemmet. Systemet var lige så let at gå til som at bygge med legoklodser. Opsætningen var nem og foregik uden problemer, og de enkelte sensorer virkede bare.

Læs også Alarmerende god alarm Ring Alarm Security Kit er et fremragende komplet alarmsystem til hjemmet, som er lige til at tage ned fra hylden.

Nu er Ring så klar med en opdateret udgave af alarmsystemet, som kommer i nyt stilrent design og med endnu flere sikkerhedsfunktioner, så det passer ind i alle typer hjem, lover Ring i en pressemeddelelse.

Blandt andet alarmtastaturet er nyt og byder blandt andet på hurtigvalgsknapper, så brugeren for eksempel kan udløse alarmen eller aktivere assisteret overvågning med et enkelt tryk på en knap.

Ring Alarm kommer også med nye sensorer, som er mindre, mere kompakte og nemmere at montere, så de kan placeres på steder uden ret meget plads. (Foto: Ring)

Den nye generation af Ring Alarm kommer også med nye sensorer, som er mindre, mere kompakte og nemmere at montere, så de kan placeres på steder uden ret meget plads.

Ring Alarm Outdoor Siren

Som helt nyt tilbehør lancerer Ring samtidig med det nye alarmsystem den såkaldte Alarm Outdoor Siren, så alle ligesom kan høre det, hvis alarmen går.

Ring Alarm Outdoor Siren kan integreres sømløst med eksisterende Ring-produkter og kan indstilles til at varsle både visuelt og med lyd, hvis alarmsystemet udløses.

Ring Alarm kan selvfølgelig også sluttes til eksisterende Ring-overvågningskameraer og -videoringeklokker. Det hele samles i Ring-app’en, hvor brugeren kan få overblik over alle sine Ring-produkter, ligesom alarmen også er kompatible med udvalgte Alexa-enheder.

Pris og tilgængelighed

Ring Alarm er tilgængelig fra slutningen af april til en vejledende udsalgspris på 2.052 kr. Pakken består af en base, et tastatur, en kontaktsensor, en bevægelsesdetektor, og en rækkeviddeforlænger.

Ring Alarm Outdoor Siren er tilgængelig fra slutningen af marts til en vejledende udsalgspris på 659 kr.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Batteri-kraftværk fra Segway

Stille, kraftfuld og energibesparende

En bjørn i sortimentet

Ny overkommelig Roborock i handlen

Nye smart lyskilder fra WiZ - en af dem ser dig

To kværne i kompakt kaffemaskine

Braun MultiGrill

Roterende 360 graders sikkerhedskamera

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 er blevet opgraderet

Miele Duoflex HX1

Eltandbørste som starter af sig selv

0
Scroll to Top