Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny flagskibsmodel fra Dreame Technology

Så sent som sidste efterår lancerede Dreame Technology en ny top-robotstøvsuger, DreameBot L20 Ultra. Nu kommer der en ny topmodel kaldet DreameBot X30 Ultra.

Skrevet af / 01/02/2024 - 13:00
Ny flagskibsmodel fra Dreame Technology

DreameBot X30 Ultra leveres med virksomhedens første selvrensende basestation, som de kalder en 7-i-1-model på grund af de mange automatiske funktioner. To indbyggede skrabere rengør basestationen, og moppen vaskes med varmt vand og tørres derefter automatisk med varm luft for at reducere lugt og bakterier, samtidig med at behovet for manuel rengøring elimineres.

Når robotstøvsugeren er docket, tømmer X30 Ultra automatisk støvbeholderen og spildevandstanken og fylder beholderen op med vand og rengøringsmiddel. Der findes tilmed en valgfri direkte vandtilslutning, som eliminerer behovet for at fylde vandtanken manuelt.

Læs også Top-udstyret Dreamebot model Den selvkørende robotstøvsuger, der kun behøver tjek med 75 dages mellemrum.

X30 Ultra introducerer også Dreame Technologys første Anti-Tangle TriCut-børste med skærehoveder, der er placeret så de skærer sammenfiltret hår væk fra børsterne.

Dreamebot-X30Ultra_1 Dreamebot-X30Ultra_2 Dreamebot-X30Ultra_3 Dreamebot-X30Ultra_4
<
>
DreameBot X30 Ultra. (Foto: Dreame Technology)

Rengøring og mopning

Den forbedrede rengøring, som X30 Ultra tilbyder, omfatter mopning af hjemmet med forbedret MopExtend RoboSwing-teknologi, siger virksomheden og tilføjer, at ved at bruge avanceret kantdetektering og Dreame Technologys Flex Arm kommer X30 Ultras moppe ind i alle hjemmets kroge og hjørner.

Læs også Trofast mopper med få svinkeærinder Den nye DreameBot L20 Ultra yder mere end forgængeren. Ikke alt er lige brugbart, men bedre batteri og øget sugeevne er en gevinst for hjemmets gulve.

Robotstøvsugerens sensorteknologier gør det muligt for den at tilpasse sig hvert enkelt hjems layout og gulvtyper, ifølge Dreame Technology. Når den går fra at støvsuge til at moppe, registrerer den automatisk tæpper og undgår dem eller hæver moppen 10,5 mm for at sikre, at den ikke rører tæppet. Hvis den ikke kan hæve moppen højt nok til at rengøre højluvede tæpper, vil X30 Ultra frakoble moppen ved basestationen og automatisk vende tilbage til rengøringen. Du kan også selv frakoble moppen via DreameHome-appen.

En forskel fra forgængeren L20 Ultra er den selvrensende basestation, og en anden er, at sugestyrken i den nye topmodel er steget fra 7.000 Pa til 8.300 Pa. X30 Ultra er også lidt lavere (97 mm sammenlignet med 103,8 mm), mens robotstøvsugerens diameter er den samme (350 mm).

Pris og tilgængelighed

DreameBot X30 Ultra lanceres den 28. februar og kommer til at koste 1.700 dollars, hvilket svarer til knap 12.000 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

1 kommentar til “Ny flagskibsmodel fra Dreame Technology”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top