Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2023: Dreamebot L20 Ultra top-robotstøvsuger

Den selvkørende robotstøvsuger, der kun behøver tjek med 75 dages mellemrum.

Skrevet af / 05/09/2023 - 15:30
IFA 2023: Dreamebot L20 Ultra top-robotstøvsuger

Dreame mener, at der her er tale om “verdens første AI-kontrollerede robotstøvsuger og gulvvasker”. Hvordan dét adskiller sig fra alle andre robotstøvsugere, der selv kortlægger og navigerer i hjemmet, står ikke helt klart.

Både gulvmoppe og børste kommer helt ud til kanten (Foto: Dreame)

Hvad der dog står 100% klart er, at den har et børstesystem, der kan rense helt ind i hjørnerne – selv den bevægelige gulvmoppe skulle være i stand til at nå derind. Støvsugeren siges at blive smartere, jo mere den gør rent, og f.eks. i henhold hvor der trænger til ekstra rengøring, og at der kan være behov for mere rengøring på de årstider, hvor der kommer mere snavs ind. Den skal også være i stand til at identificere og undgå objekter, også selv om det er mørkt.

DreameBot L20 Ultra er vores løsning til automatisering af rengøringen i ​​hjemmet på den mest effektive måde. Takket være gulvmoppens manøvredygtighed og kraftige AI, sikrer L20 Ultra, at der ikke er støvede hjørner eller glemte områder, hvilket ellers har været et problem med robotstøvsugere tidligere,” siger Ana Wang, Head of CIS & Northeast EU Regional hos Dreame.

Robotstøvsugeren er i følge producentens oplysninger effektiv til alle slags overflader, og har en sugeevne på hele 7.000 Pa. Gulvvasken udføres med det, de kalder et Duo-Scrub gulvmoppesystem.

 

Dreamebot L20 Ultra 20230618追觅0321 Dreamebot L20 Ultra 20230617追觅-21722
<
>
(Foto: Dreame)

Der er selvfølgelig en dræne- og opladningsdok, hvor det 6.400 mAh batteri hurtigt oplades. I dokken bliver gulvmoppen også renset og vandet skiftet. Unikt nok er det muligt at tilslutte dokken til vandforsyningen, så du ikke behøver at genopfylde manuelt. Dreame fortæller, at systemet er så automatisk, at man kun skal bekymre sig om det et par gange om året.

 

Dreamebot L20 Ultra-Hot Air Drying-White Dreamebot L20 Ultra-Auto-Empty-White
<
>
Mopparna torkas i stationen. (Foto: Dreame)

For os handler det om at gøre systemet så selvkørende som muligt, og det er lykkedes for os med L20 Ultra. Den renser sin egen gulvmoppe, tømmer støvsugeren, genopfylder med vand og rengøringsmiddel, og tørrer desuden moppen, inden der støvsuges igen, for at undgå våde striber. På den måde kan man tænke på alt andet end støv og snavs på gulvet,” siger Ana Wang.

Pris og tilgængelighed

DreameBot L20 Ultra kommer i butikkerne i midten af september med en vejledende pris på 8.999 kr.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

0
Scroll to Top