Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MultiChill – fleksibelt kølefryseskab fra Electrolux

Electrolux lancerer nu det integrerede kølefryseskab MultiChill, bygget i bæredygtige materialer og med innovative funktioner - f.eks. en frysedel, der kan justeres til køletemperatur.

Skrevet af / 25/10/2023 - 12:00
MultiChill – fleksibelt kølefryseskab fra Electrolux

I Electrolux 900 MultiChill kan temperaturen i frysedelen justeres mellem -15°C og -24°C og +4°C. Dermed kan fryseren blive en forlængelse af køleskabet. Kølesektionen indeholder også en MultiChill-skuffe med separat temperaturstyring, så man kan sikre optimale opbevaringsforhold for kød, fisk eller frugt og grønt i skuffen.

Derudover giver app’en mulighed for at indstille skuffens temperatur til sikker optøning eller en specifik temperatur til rester eller marinering og modtage en notifikation via app’en, når maden er klar til at blive tilberedt, oplyser virksomheden.

Kombiskabet er designet til at gøre hverdagen lettere og hjælper dig med at sikre, at forskellige typer mad opbevares ved den rette temperatur og i det rette tidsrum. Derfor anbefaler vi, at du kobler skabet til vores app for at modtage notifikationer og enkelt bruge det på den bedst mulige måde,” siger Leif Eliassen Neksum, Training Manager hos Electrolux.

Electrolux 900 MultiChill (ENV9MD18S). Foto: Electrolux

Kombiskabet er designet og fremstillet i Susegana i Italien. MultiChill er bygget med bæredygtighed for øje, både når det gælder materialevalg og køleskabets holdbarhed, fortæller Electrolux og tilføjer, at det er et af de første køleskabe i verden, hvor over 70 procent af de indvendige dele er fremstillet af genanvendelig plast.

Intet er overladt til tilfældighederne i vores produktionsfaciliteter i Italien. Vi har satset hårdt på bæredygtighed og er lige så optagede af køleskabets holdbarhed som af de fødevarer, der skal opbevares i det. MultiChill repræsenterer fremtidens bæredygtige køleskab,” siger Vanessa Butani, Head of Sustainability hos Electrolux.

Det nye kølefryseskab har en samlet volumen på 227 liter (165 liter køleskab og 62 liter fryser), det måler 178x56x55 cm (HxBxD) og er i energiklasse D (192 kWh/år).

Pris og tilgængelighed

Electrolux 900 MultiChill (ENV9MD18S) er på markedet nu og koster fra 12.695 kroner.

Læs også Bosch Flex - køl og frys eller køl og køl Bosch har lanceret et fritstående kølefryseskab med en kapacitet på 526 liter, hvor man på fire timer kan forvandle fryseren til et køleskab.
Læs også Banebrydende køle- og fryseskab fra Electrolux Til efteråret lancerer Electrolux et nyt køle- og fryseskab med Cooling 360°-teknologi og indervægge fremstillet af 70 % genbrugsplast.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lover kaffe i baristakvalitet

Lyd & Billede
Scroll to Top