Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Kombineret køl/frys, hvor fryseren kan gøres til køleskab

Bosch har lanceret et fritstående kølefryseskab med en kapacitet på 526 liter, hvor man på fire timer kan forvandle fryseren til et køleskab.

Skrevet af / 17/10/2023 - 13:57
Kombineret køl/frys, hvor fryseren kan gøres til køleskab

Flex Cool & Freeze er navnet på den seneste innovation fra Bosch inden for køleteknologi – et kombineret stand-alone kølefryseskab med en samlet volumen på ikke mindre end 526 liter (357 liter køleskab plus 169 liter fryser) med en funktion, der gør det muligt for brugeren at forvandle fryseren til et køleskab på fire timer. Når der igen er brug for fryseren, tager det 12 timer at vende tilbage til frysetilstand.

Bosch oplyser, at ydersiden er lavet af rustfrit stål, som er modstandsdygtigt over for fingeraftryk, og indvendigt er der to separate ventilatorer, som sikrer optimal luftcirkulation i både køle- og frysedelen. Derudover har det VitaFresh plus, som forlænger madens friskhed for at mindske madspild, og NoFrost, som sørger for automatisk afrimning.

Bosch Flex Cool & Freeze KGP76AIC0N måler 186x75x82 cm (HxBxD) og er i energiklasse C (198 kWh / år). Det er udstyret med Home Connect, så man kan fjernbetjene og overvåge produktet via sin smartphone eller tablet.

Pris og tilgængelighed

I skrivende stund er det ikke fastlagt, hvornår KGP76AIC0N lanceres i Skandinavien, og hvad den kommer til at koste. Det er dog tilgængeligt i Tyrkiet , hvor det koster 45.100 TL, svarende til ca. 11.500 kroner med den nuværende valutakurs.

Læs også Kølefryseskab i større format De seneste år er fritstående køle- og fryseskabe vokset i størrelse, fortæller Siemens, som nu lancerer integrerede kølefryseskabe med større volumen.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top