Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Jura J8 twin – dobbelte kværne i kompakt format

Jura har lanceret J8 twin; en fuldautomatisk kaffemaskine med dobbeltkværne i et kompakt format.

Skrevet af / 25/11/2023 - 09:04
Jura J8 twin  – dobbelte kværne i kompakt format

Med to forskellige typer kaffebønner i én og samme maskine har man mulighed for at skabe unikke drikke ved at blande bønnerne. Dog kan man selvfølgelig kun bruge den ene af kværnene under tilberedningen, hvis man vælger at gøre dette.

Ifølge Jura er det resultatet af schweizisk ingeniørekspertise, der står bag den nye teknologi i J8 twin-modellen, herunder de koniske kværne P.A.G.3+ (Professional Aroma Grinder 3+), og Sweet Foam-funktionen.

J8 twin kan tilberede 31 forskellige kaffedrikke, med eller uden mælk, og det er muligt at tilpasse mælkeskummets smag for at give det en sød tone.

Panorama Coffee Panel er navnet på displayet, der styrer kaffemaskinen, og øverst er der to drejeknapper, der bruges til at justere kværningsgraden. Coffee Eye er en sensorfunktion, der sikrer, at koppen er placeret under den rigtige tud for den valgte drik.

Jura J8 twin er udstyret med en 1,9 liters vandtank samt to kaffebønnebeholdere med plads til 180 g bønner hver. Målene er 31 × 36 × 44,6 cm (B × H × D), hvilket kan sammenlignes med Juras topsælger E8 – som kun har en enkelt kværn – der har målene 28 x 35,1 x 44,6 cm (B × H × D).

Ny kommunikationskampagne

Det schweiziske tennisikon Roger Federer har været ambassadør for Jura-varemærket siden 2006, og i dag lanceres en ny kommunikationskampagne – med tre reklamer, hvoraf den ene fokuserer på J8 twin-modellen.

 

Jura-J8twin_1 Jura-J8twin_2 Jura-J8twin_3
<
>
Jura J8 twin. Foto: Jura

Pris og tilgængelighed

Jura J8 twin bliver tilgængelig i begyndelsen af 2024, og prisen vil lande på ca. 20.000 kr.

Læs også Jura E8 er blevet opgraderet Jura har videreudviklet sin mest populære fuldautomatiske kaffemaskine, som nu er på sin fjerde generation.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lover kaffe i baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsuger gør snart rent i danske hjem

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Lyd & Billede
Scroll to Top