Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny generation af Jura E8

Jura har videreudviklet sin mest populære fuldautomatiske kaffemaskine, som nu er på sin fjerde generation.

Skrevet af / 14/11/2023 - 13:53
Ny generation af Jura E8

Fjerde generation af Jura E8 har fået en ny kværn, kaldet PAG2 (Professional Aroma Grinder 2), og et større display på 3,5 tommer mod tidligere 2,8 tommer.

E8 er Juras mest populære fuldautomatiske kaffemaskine i enhver henseende, fortæller virksomheden og fremhæver, at kaffemaskinen kan tilberede 17 forskellige kaffeklassikere og specialiteter (med eller uden mælk) i den bedste cafékvalitet med et tryk på en knap.

Maskinen betjenes ved hjælp af seks knapper ved siden af displayet, som med billeder og grafik skal gøre betjeningen intuitiv og enkel. Formalingsgraden kan til enhver tid justeres.

Jura E8 måler 28 × 35,1 × 44,6 cm (B×H×D), og vandtanken rummer 1,9 liter, mens bønnebeholderen har en kapacitet på 280 g. Maskinen er udstyret med Wi-Fi og er kompatibel med app’en JOE (Jura Operating Experience), som giver adgang til maskinens funktioner via mobilen.

Pris og tilgængelighed

Jura E8 er tilgængelig nu (i de tre farver Platinum, Dark Inox og Piano White), og prisen er 9.990 kroner.

Læs også God men krævende Jura E8 er en kaffemaskine uden de mest avancerede indstillinger. Den leverer varen på smag og vedligeholdelse, men har en lidt pudsig løsning …
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top