Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2023: Panasonic hopper med på airfryer-vognen

Nu slutter Panasonic sig til rækken af mærker, der forhandler airfryers i Norden, og deres modeller kan også dampe mad.

Skrevet af / 30/08/2023 - 16:07
IFA 2023: Panasonic hopper med på airfryer-vognen

Panasonic udvider sin familie af køkkenapparater med to Airfryers, NF-CC600 og NF-CC500, og giver dermed sine europæiske kunder nye muligheder for sund madlavning.

Airfryers fungerer som små ovne og har potentiale til at reducere energiforbruget og tilberedningstiden på grund af deres mindre kapacitet sammenlignet med en almindelig ovn, og de producerer sprød mad med mindre olie, hvilket er sundt.

Panasonics Airfryers har en indbygget vandtank, hvilket gør det muligt at tilsætte damp under luftfriteringsprocessen for at forbedre sprødheden og hjælpe med at bevare fugtigheden i maden.

Panasonics kommende Airfryers NF-CC500 (til venstre) og NF-CC600. Foto: Panasonic

Begge modeller er på 1.400 watt og har over- og undervarme, et vindue og indvendigt lys, så man kan kigge til maden under tilberedningen, samt en LED-touchskærm med ikoner til hurtigt valg af forskellige retter. Tilberedningstiden varierer mellem 1-60 minutter, og temperaturen kan indstilles mellem 80-200° C.

NF-CC600 (26,7 x 35,7 x 35,5 cm) har en kapacitet på 6 liter og vejer 5,4 kg, mens NF-CC500 (26,5 x 36,0 x 32,8 cm) har en kapacitet på 5 liter og vejer 4,8 kg. Begge modeller forventes at være tilgængelige i foråret 2024.

Læs også Philips' opkoblede airfryer-flagskib Den smarteste og bedst præsterende Philips airfryer hidtil med tre luftindstillinger, automatisk tilberedningsprogram og NutriU-app.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top