Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Eltandbørste som både roterer og vibrerer

Laifen har præsenteret en elektrisk tandbørste kaldet Wave, som både oscillerer og vibrerer.

Skrevet af / 18/01/2024 - 10:00
Eltandbørste som både roterer og vibrerer

Når det gælder elektriske tandbørster, har Oral-B og Philips domineret markedet i mange år, og de har fungeret forskelligt på den måde, at Oral-B har haft en rund børste, der oscillerer (roterer op/ned og fra side til side), mens Philips i stedet har haft en traditionelt formet børste, der vibrerer.

For fire år siden lancerede Oral-B sin iO-serie, og til forskel fra virksomhedens tidligere modeller er tandbørsterne i iO-serien både oscillerende (som tidligere) og vibrerende.

Læs også Eltandbørste som starter af sig selv Be Lucent har lanceret Prism - en elektrisk tandbørste, som starter når den lægges mod tænderne.

Elektriske tandbørster fås i mange forskellige prisklasser og med funktioner som f.eks. en tryksensor, der advarer, hvis man børster for hårdt, og kunstig intelligens, der guider brugeren under børstningen. Og i mange tilfælde bruges de elektriske tandbørster sammen med en app til mobiltelefonen, som kan vise børstehistorik, hvornår det er tid til at skifte børstehoved osv.

Læs også Elektrisk tandbørste på Business Class Philips Sonicare Prestige 9900 er blandt de smarteste og bedste elektriske tandbørster, man kan købe for penge. Men den er hundrede procent afhængig af mobilen.

Udfordrerne

Der er naturligvis konkurrenter på markedet, fra Panasonic og Oclean (søstermærke til Xiaomi) til den nyligt lancerede Be Lucent. Og lige om lidt kommer der endnu en, nemlig Laifen, hvis første elektriske tandbørste, Wave, er udstyret med et traditionelt designet børstehoved, der dels oscillerer 60 grader, dels vibrerer med 66.000 vibrationer i minuttet.

Laifen mener, at kombinationen af oscillation og vibration giver en bedre tandrensning, og de fortæller, at tandbørstens batteri er fuldt opladet på to en halv time, hvilket skulle give 30 dages brug.

Wave fås i tre udgaver – med skaft i ABS-plast, aluminiumslegering eller rustfrit stål. Den leveres med tre forskellige børstehoveder og er IPX7-certificeret. Der er en tilhørende app, hvor brugeren bl.a. kan tilpasse indstillinger og rensningsgrad.

Laifen-Wave1 Laifen-Wave2 Laifen-Wave3
<
>
Laifen Wave. Foto: Laifen

Pris og tilgængelighed

Laifen Wave bliver sat til salg via laifentech.com og på Amazon den 5. marts, og priserne er angivet til $69 i ABS-plast, $79 i aluminiumslegering og $99 i rustfrit stål. Børstehoveder vil også kunne købes til $9,99 for en 3-pak og $16,99 for en 6-pak.

Læs også Nul huller! Oral-B iO10 bruger kunstig intelligens til at guide dig i realtid, når du børster dine tænder.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top