Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Be Lucent Prism – eltandbørste som starter selv

Be Lucent har lanceret Prism - en elektrisk tandbørste, som starter når den lægges mod tænderne.

Skrevet af / 08/11/2023 - 09:00
Be Lucent Prism – eltandbørste som starter selv

Den elektriske tandbørste Be Lucent Prism Sonic har en unik aktiveringsfunktion og bruger tryksensoren til at starte børstens vibrationer, så snart den kommer i kontakt med tænderne, oplyser Be Lucent og tilføjer, at for at reducere risikoen for emaljeskader lyser den prismeformede base op, når der lægges for meget tryk på tænderne.

Vores mål med Prism var at kombinere funktionalitet med enkelhed. Det er kombinationen af design og innovative funktioner, der virkelig giver en fordel til Prism,” siger Anton Dalsätt, medstifter af Be Lucent.

Vi har alle forskellige behov, når det gælder mundhygiejne, så Prism tilbyder tre forskellige børstemuligheder. Almindelig børstning (høj frekvens af vibrationer), skånsom børstning til følsomme områder (blød styrke for at beskytte tandkødet) og en indstilling med fokus på at fjerne plak for hvidere tænder (pulserende vibrationer).

I tråd med tandlægens anbefalinger hjælper Prisms indbyggede timer brugerne med at sikre, at de børster i en optimal tid på to minutter, med påmindelser hvert 30. sekund for at dække alle områder.

Jeg er begejstret over, hvor dejlig Prism er at bruge. Det handler om at gøre de daglige rutiner bedre og sjovere for at sikre, at de altid gennemføres,” siger Anders Andreen, CEO for Be Lucent.

Be Lucent Prism er vandtæt (IPX8-certificeret), har trådløs opladning ( batteritiden er angivet til 60 dage) og automatisk tænd og sluk ved hjælp af en tryksensor.

Pris og tilgængelighed

Be Lucent Prism er tilgængelig nu og koster 754 kroner.

Læs også Nu bliver smart tandbørstning til at betale Nul huller for små penge.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Scroll to Top