Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2024: Withings BeamO er fremtidens termometer på steroider!

Diagnoseapparatet kombinerer et termometer, EKG, iltmåler og stetoskop til sundhedstjek i hjemmet.

Skrevet af / 08/01/2024 - 14:05
CES 2024: Withings BeamO er fremtidens termometer på steroider!

De fleste af os tjekker højst vores vægt og tager måske vores temperatur, hvis vi føler os lidt febersyge. Nogle af os holder i dag også øje med vores blodtryk. Men firmaet Withings ønsker at tage sundhedstjek i hjemmet til et nyt niveau ved også at holde øje med dit hjerte og dine lunger uden behov for en skuffe fuld af apparater.

Læs også De smarte gadgets, der reddede mit liv Smart-ure og andre sundhedstrackere kan ikke bare bruges til at tjekke din puls, og hvor mange skridt, du har taget. De kan faktisk også opdage sygdomme, så du kan få en rettidig diagnose.

BeamO har fotoplethysmografi (PPG) og elektroder langs siderne, der gør det muligt at måle blodets iltning (SpO2) og tage pulsmålinger, mens den også udfører en simpel EKG-aflæsning. Resultaterne vises i realtid på farvedisplayet.

Withings_BeamO woman using the stethoscope feature on her Withings_BeamO ECG and Oxyimeter Blue BG WITHINGS Visual 4 Temperature A 1
<
>
(Foto: Withings)

Der er tale om en videreudvikling af termometeret Thermo, som måler kropstemperaturen gennem en scanning af tindingepulsåren.

(Foto: Withings)

Men det er også et digitalt stetoskop, der opfanger akustiske lydbølger fra brystet eller ryggen med en piezoelektrisk skive. Resultaterne kan høres, transmitteres, gemmes og deles i appen.

BeamO vil revolutionere målingen af de vigtigste vitale parametre, der normalt udføres under lægebesøg. Nu kan det ske komfortabelt og i ens eget hjem. Disse vitale data vil give et vigtigt overblik over det generelle helbred eller advarselssignaler om potentielle problemområder. I stedet for at måle disse værdier et par gange om året i et klinisk miljø, vil det være muligt at vurdere dem hver dag,” siger Éric Carreel, grundlægger og CEO, Withings.

Apparatet skal kunne foretage et 4-i-1-sundhedstjek på mindre end et minut og opdage feber, infektioner og hjerte-kar-problemer. Efter FDA-godkendelse kan det også udføre et hjemme-EKG.

Pris og tilgængelighed

BeamO bliver demonstreret på Withings’ stand på CES og forventes at komme i handlen i juni efter godkendelse hos de amerikanske myndigheder. Prisen vil være 250 euro.

Læs også Hvordan sover du egentlig? Holder ikke bare styr på, hvordan du sover, men også hvorfor du ikke vågner udhvilet.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Scroll to Top