Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2024: Airlight Pro er hårtørreren med infrarødt lys og app-styring

L'oreal præsenterer den højteknologiske hårtørrer Airlight Pro, som siges at have mange fordele.

Skrevet af / 12/01/2024 - 16:01
CES 2024: Airlight Pro er hårtørreren med infrarødt lys og app-styring

Hårtørrere har stort set haft samme udseende og funktion i årtier. Det er et varmeelement, som en ventilator blæser luft igennem. Dyson har ganske vist forfinet teknologien på en cool måde, men det er mere udvikling end revolution. Nu har L’Oréal imidlertid uventet slået sig sammen med den nystartede teknologivirksomhed Zuvi, som har forsket i lysbaserede hårtørrere.

Læs også Nul huller! Oral-B iO10 bruger kunstig intelligens til at guide dig i realtid, når du børster dine tænder.

Den nye Airlight Pro har infrarødt lys med en lille cirkel indeni, som blæser luft ud. Lyset siges at tørre vanddråberne på ydersiden af hårstråene, men efterlader fugten indeni uberørt, så man ikke udtørrer håret. Ifølge virksomheden har forskelligt lys med forskellig bølgelængder forskellige effekter på håret, og det skal være det mest effektive og samtidig det mest skånsomme for håret.

Foto: L’Oréal

It’s inspired by the way the environment dries rain. So when it rains, the day after you have wind, you have sun, and it’s a combination of the wind and sun that are the most effective to dry the rain. In the same way a mix of infrared light and powerful airflow help mimic the sun and wind but for your hair,” says Guive Balooch, global vice president of L’Oréal’s Technology Incubator

Læs også Effektiv hårfjerning Effektiv hårfjerning uden at spilde tid og penge på at besøge skønhedsklinikken. Og det absolut bedste af alt – det skal være smertefrit!

Fordelene ved hårtørreren skal ikke kun være, at den er skånsom. Den er også så effektiv, at den tørrer håret 30 procent hurtigere og bruger 31 procent mindre strøm.

Der er selvfølgelig en tilhørende app, så man kan tilpasse tørreprocessen til sit hår, ligesom der er en række tilbehør til forskellige hårtyper.

Airlight Pro bliver lanceret i Europa og USA i 2024, prisen er endnu ikke kendt.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

0
Scroll to Top