Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Alsidig kaffemaskine til kontoret

Jura har opdateret sin kontorkaffemaskine, X10. Den nye model byder på 35 kaffespecialiteter, hvoraf ni er Cold Brew.

Skrevet af / 12/02/2024 - 11:20
Alsidig kaffemaskine til kontoret

Den fuldautomatiske koldbrygning er det, der virkelig kendetegner X10, med hvilken Jura føjer Cold Brew til sit professionelle sortiment. Den nye X10 kan også lave specialiteter, der skal fortyndes med vand, såsom americano og lungo, med et tryk på en knap.

X10 er udstyret med P.A.G.2+ (Professional Aroma Grinder 2+), og et 3,5-tommers display suppleres af fysiske knapper, som gør den nem og intuitiv at bruge. Jura siger, at X10 er ideel til brug på kontoret, i selvbetjeningsområder eller til catering, hvor der kræves omkring 80 tilberedninger dagligt.

Maskionen måler 37,3 × 47 × 46,1 cm (B × H × D) og vandtanken rummer 5 liter, mens bønnebeholderen kan rumme 500 g og kaffegrumsbeholderen 40 portioner. En større bønnebeholder (med en kapacitet på 1 kg) fås som tilbehør, og med den monteret bliver maskinen ca. 5 cm højere.

Jura-X10_1 Jura-X10_2
<
>
Jura X10. (Foto: Jura)

Valgfrit ekstraudstyr

X10 kan suppleres med Juras MDB-interface, som understøtter de mest almindelige betalingssystemer – debetkort, batch- eller mobilbetaling. Ud over kontaktløs betaling tilbyder Juras gratis software også et fakturerings- og administrationssystem.

Hvis der tilberedes et stort antal kaffespecialiteter hver dag, bliver det bogstaveligt talt en byrde at fylde vandtanken, og derfor tilbyder Jura  også et skræddersyet direkte vandkit til X10, kaldet X-line, som automatisk fylder vandtanken med frisk vand fra hanen, når det er nødvendigt.

Pris og tilgængelighed

Juras tidligere X10-model (som tilbød 31 specialiteter, men ikke Cold Brew) kostede lidt over 31.000 kroner, men den nye afløser med samme navn bliver sandsynligvis billigere. I virksomhedens pressemeddelelse fra den 9. februar er der ikke angivet nogen pris, men hvis man sammenligner priserne på de eksisterende modeller på virksomhedens hjemmesider i Sverige og Schweiz (hvor X10 er prissat og tilgængelig i dag), kommer den nye X10 til at koste omkring 26.000 kroner.

Læs også To kværne i kompakt kaffemaskine Jura har lanceret J8 twin; en fuldautomatisk kaffemaskine med dobbeltkværne i et kompakt format.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Scroll to Top