TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple Music kommer til Mercedes EQS, C-Klasse og S-Klasse

De nyeste Mercedes-modeller får Apples musiktjeneste integreret i infotainment-systemet MBUX.

forfatter
Publiceret 14/06/2021 - 20:23

Mercedes er kendt for at lægge vægt på brugervenlighed og komfort, og den nyeste generation af deres infotainment-system MBUX med stemmestyring er blandt de bedste, vi har testet. Her er det bl.a. muligt at lægge de musiktjenester, man abonnerer på, ind og få direkte adgang til musikarkivet via bilens eget infotainment-system. Sidste skud på stammen er Apple Music!

Læs også Apple bekræfter opgradering af Apple Music Apple Music kommer nu med Spatial Audio med Dolby Atmos og leverer Lossless Audio i det fulde katalog. Den nye lydkvalitet lander hos Apple Music’s abonnenter i juni uden yderligere omkostninger.

Apple Music og MBUX

MBUX understøtter i forvejen tjenester som Spotify og Tidal, og nu har de så tilføjet Apple Music til porteføljen. Dermed kan man få adgang til hele Apple-arkivet med 75 millioner sange, kuraterede playlister og radioprogrammer – alt sammen gnidningsløst integreret i infotainment-systemet.

Læs også Mercedes S-Klasse med 31 højttalere og 1750 watt Mercedes S-Klasse i lang udgave er en VIP-øse ud over det sædvanlige: Med Burmester-lyd og dejlig basmassage i sæderne får du med garanti lyst til at tage en omvej hjem.

Ergo slipper man for at rode med mobilen under kørsel og kan i stedet bruge ratkontrollerne, touch-skærmene eller endda sin stemme (“Hej, Mercedes”) til at styre musikafspilningen.

(Foto: Mercedes-Benz)

Tilgængelighed

Apple Music-integrationen vil være tilgængelig for nye ejere af C-Klasse og S-Klasse med produktionsstart fra juni og for kommende EQS-ejere senere på sommeren.

Læs også Her er Mercedes EQS 770 km rækkevidde, niveau 3 selvkørsel og en overflod af luksus.
Mercedes EQS

Nuværende C-Klasse- og S-Klasse-ejere med den nyeste generation af MBUX vil også kunne få Apple Music via en over-the-air opdatering senere i år. Man aktiverer så tjenesten ved at koble den til Online Music i sin personlige Mercedes Me-konto.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Flagskib i SUV-format Den elektriske S-klasse fås nu endelig som SUV. Er der stadig noget at betænke sig på?
Volkswagens nyeste bliver meget billig En kompakt og prisvenlig elbil i Polo-størrelse ventes i 2025 - billigere og større end du tror
Mercedes EQA 300 4MATIC: Alle kan jo ikke køre Tesla … Mercedes EQA 300 er ikke den hurtigste eller mest udholdende elektriske SUV, men hvilken komfort!
Svensk Easee-forbud kan påvirke Danmark Salgsforbud mod Easee-ladebokse i Sverige grundet mangelfuld fejlstrømssikring.
BMW bekræfter i5 Den elektriske 5-serie nærmer sig.
Følg Lyd & Billede