TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple Music kommer til Mercedes EQS, C-Klasse og S-Klasse

De nyeste Mercedes-modeller får Apples musiktjeneste integreret i infotainment-systemet MBUX.

forfatter
Publiceret 14/06/2021 - 20:23

Mercedes er kendt for at lægge vægt på brugervenlighed og komfort, og den nyeste generation af deres infotainment-system MBUX med stemmestyring er blandt de bedste, vi har testet. Her er det bl.a. muligt at lægge de musiktjenester, man abonnerer på, ind og få direkte adgang til musikarkivet via bilens eget infotainment-system. Sidste skud på stammen er Apple Music!

Læs også Apple bekræfter opgradering af Apple Music Apple Music kommer nu med Spatial Audio med Dolby Atmos og leverer Lossless Audio i det fulde katalog. Den nye lydkvalitet lander hos Apple Music’s abonnenter i juni uden yderligere omkostninger.

Apple Music og MBUX

MBUX understøtter i forvejen tjenester som Spotify og Tidal, og nu har de så tilføjet Apple Music til porteføljen. Dermed kan man få adgang til hele Apple-arkivet med 75 millioner sange, kuraterede playlister og radioprogrammer – alt sammen gnidningsløst integreret i infotainment-systemet.

Læs også Mercedes S-Klasse med 31 højttalere og 1750 watt Mercedes S-Klasse i lang udgave er en VIP-øse ud over det sædvanlige: Med Burmester-lyd og dejlig basmassage i sæderne får du med garanti lyst til at tage en omvej hjem.

Ergo slipper man for at rode med mobilen under kørsel og kan i stedet bruge ratkontrollerne, touch-skærmene eller endda sin stemme (“Hej, Mercedes”) til at styre musikafspilningen.

(Foto: Mercedes-Benz)

Tilgængelighed

Apple Music-integrationen vil være tilgængelig for nye ejere af C-Klasse og S-Klasse med produktionsstart fra juni og for kommende EQS-ejere senere på sommeren.

Læs også Her er Mercedes EQS 770 km rækkevidde, niveau 3 selvkørsel og en overflod af luksus.
Mercedes EQS

Nuværende C-Klasse- og S-Klasse-ejere med den nyeste generation af MBUX vil også kunne få Apple Music via en over-the-air opdatering senere i år. Man aktiverer så tjenesten ved at koble den til Online Music i sin personlige Mercedes Me-konto.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Denne elbil når mere end 1.000 kilometer på én opladning Koncept-elbil fra Mercedes-Benz imponerer på første officielle langturstest.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend