TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Zenfone 9 er her – snart

Asus har i dag afsløret, at de afslører Zenfone 9 d. 28. juli.

forfatter
Publiceret 13/07/2022 - 09:30

Asus har ikke i dag præsenteret sin nye smartphone, Zenfone 9.

Men de har løftet sløret for, at de senere på måneden vil gøre det. Nærmere bestemt d. 28. juli.

Af samme grund kan vi ikke fortælle ret meget konkret om telefonen. Men Asus siger i hvert fald, at Zenfone 9 vil være udstyret med den helt nye Snapdragon 8+ Gen 1 processorplatform. Hvilket burde gøre den til en af de absolut hurtigste mobiler lige nu.

Der loves også kompakt størrelse og ultrahurtig skærm. Uden at der nævnes nogen tal på noget af det. Ud fra billedet kunne det ligne en skærmstørrelse omkring 6″. Og 120 Hz opdateringshastighed er vores gæt.

Billedet afslører også, at den roterende kamerabro, som var det store partytrick på Zenfone 6 og Zenfone 7 Pro, er død og begravet, Der er nemlig et synligt hul i skærmen til selfiekamera.

Det interessante bliver, hvad telefonen kommer til at koste. Asus har lavet en række teknisk fremragende mobiler, men har aldrig kunnet komme op på siden af de etablerede mobilmærker. Så der skal en virkelig konkurrencedygtig pris til for gøre Zenfone 9 populær.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Kongen af klapmobiler er tilbage Motorola Razr 2022 beviser, at tredje gang er lykkens gang. Endelig lever Motorolas klapmobil op til sin ikoniske forgænger.
Lang, men middelmådig levetid Nokia X30 5G er den grønneste telefon fra finske HMD, men ydelsen er ikke imponerende.
Huawei: Sådan undgår du HBO's blokade Huawei bekræfter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Topmobiler i 2023 kommer med denne processor Sådan bliver Qualcomms nye processor til markedets dyreste Android-mobiler.
Den perfekte midimobil Google Pixel 7 har stort set alt det, som storebror Pro har – men lidt billigere.
Følg Lyd & Billede