TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Zenfone 9 er her – snart

Asus har i dag afsløret, at de afslører Zenfone 9 d. 28. juli.

forfatter
Publiceret 13/07/2022 - 09:30

Asus har ikke i dag præsenteret sin nye smartphone, Zenfone 9.

Men de har løftet sløret for, at de senere på måneden vil gøre det. Nærmere bestemt d. 28. juli.

Af samme grund kan vi ikke fortælle ret meget konkret om telefonen. Men Asus siger i hvert fald, at Zenfone 9 vil være udstyret med den helt nye Snapdragon 8+ Gen 1 processorplatform. Hvilket burde gøre den til en af de absolut hurtigste mobiler lige nu.

Der loves også kompakt størrelse og ultrahurtig skærm. Uden at der nævnes nogen tal på noget af det. Ud fra billedet kunne det ligne en skærmstørrelse omkring 6″. Og 120 Hz opdateringshastighed er vores gæt.

Billedet afslører også, at den roterende kamerabro, som var det store partytrick på Zenfone 6 og Zenfone 7 Pro, er død og begravet, Der er nemlig et synligt hul i skærmen til selfiekamera.

Det interessante bliver, hvad telefonen kommer til at koste. Asus har lavet en række teknisk fremragende mobiler, men har aldrig kunnet komme op på siden af de etablerede mobilmærker. Så der skal en virkelig konkurrencedygtig pris til for gøre Zenfone 9 populær.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
God startmodel Et smart-ur til børn, som også er en mobiltelefon. Skræddersyet til at passe til både børnenes og forældrenes behov.
Apple lancerer ny streaming-tjeneste Den nye tjeneste har fokus på klassisk musik.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
3D er tilbage! Selvom kalenderen viser 2023 og ikke 2010, forsøger kinesiske ZTE sig med en ny tablet med brillefri 3D-skærm.
Løbere får nu Amoled-teknologi Forerunner 265 og Forerunner 965 sportsurene - de nyeste modeller i Forerunner-serien - er designet af løbere, til løbere. Og nu ser det ud til, at løberne er sultne efter Amoled-teknologi.
Følg Lyd & Billede