TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Zenfone 9 er her – snart

Asus har i dag afsløret, at de afslører Zenfone 9 d. 28. juli.

forfatter
Publiceret 13/07/2022 - 09:30

Asus har ikke i dag præsenteret sin nye smartphone, Zenfone 9.

Men de har løftet sløret for, at de senere på måneden vil gøre det. Nærmere bestemt d. 28. juli.

Af samme grund kan vi ikke fortælle ret meget konkret om telefonen. Men Asus siger i hvert fald, at Zenfone 9 vil være udstyret med den helt nye Snapdragon 8+ Gen 1 processorplatform. Hvilket burde gøre den til en af de absolut hurtigste mobiler lige nu.

Der loves også kompakt størrelse og ultrahurtig skærm. Uden at der nævnes nogen tal på noget af det. Ud fra billedet kunne det ligne en skærmstørrelse omkring 6″. Og 120 Hz opdateringshastighed er vores gæt.

Billedet afslører også, at den roterende kamerabro, som var det store partytrick på Zenfone 6 og Zenfone 7 Pro, er død og begravet, Der er nemlig et synligt hul i skærmen til selfiekamera.

Det interessante bliver, hvad telefonen kommer til at koste. Asus har lavet en række teknisk fremragende mobiler, men har aldrig kunnet komme op på siden af de etablerede mobilmærker. Så der skal en virkelig konkurrencedygtig pris til for gøre Zenfone 9 populær.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend