Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Xiaomi udvider wearables-sortimentetet

Lancerer Smart Band 8 og Watch 2 Pro i Danmark.

Skrevet af / 27/09/2023 - 14:43
Xiaomi udvider wearables-sortimentetet

I går lancerede kinesiske Xiaomi to nye mobiltelefoner ved en pressekonference i Berlin. Men Xiaomi har også andre nye produkter på programmet, og firmaet udvider bl.a. sit udvalg af sundhedsrelaterede produkter. Nemlig med Xiaomi Smart Band 8 og Xiaomi Watch 2 Pro.

Disse produkter er designet til at hjælpe brugerne med at forbedre deres personlige sundhed og overvåge deres fysiske præstation ved hjælp af avanceret teknologi, skriver Xiaomi i en pressemeddelelse.

Læs også Den nye Xiaomi 13T-serie Fjerner Snapdragon-processoren, får 144Hz-skærm og nye Leica-kameraer, plus lavere pris.

Xiaomi Watch 2 Pro

Det nye smart-ur drives af Googles Wear OS og giver brugerne adgang til en række apps, herunder Google Wallet, Google Maps og Google Assistant. Uret er udstyret med Snapdragon W5 + Gen 1 og bruger satellitnavigation med dobbelt båndbredde for mere præcis måling af aktiviteter som løb og fitness.

Med over 150 sportsindstillinger skal Xiaomi Watch 2 Pro give brugerne omfattende data om deres træning, daglige resultater og søvnkvalitet. Uret er designet med et robust rustfrit stålhus og fås med læder- eller fluorogummirem. Skærmen er en 1,43″ AMOLED-skærm, og uret har en drejelig krone med en genvejsknap. Xiaomi Watch 2 Pro forventes at være tilgængelig senere på efteråret til en vejledende pris på 1.999 kroner.

Xiaomi Watch 2 Pro
(Foto: Xiaomi)

Xiaomi Smart Band 8

Træningsarmbåndet tilbyder over 150 sportsindstillinger, herunder en ‘Pebble Mode’ for løbere, der ønsker detaljerede oplysninger om deres løbestil og form. Smart Band 8 kan måle iltning og puls hele dagen, overvåge søvn og endda hjælpe med at holde styr på menstruationscyklussen, forsikrer den kinesiske producent.

Med et opgraderet 190 mAh-batteri kan brugerne nyde op til 16 dages brug på en enkelt opladning, og den nye hurtigopladningsfunktion skal kunne oplade armbåndet på kun en time.

Xiaomi Smart Band 8
(Foto: Xiaomi)

Smart Band 8 har en 1,62″ AMOLED-skærm beskyttet af Gorilla Glass 3 og en metalramme med NVCM-belægning. Der er over 200 forudindstillede urskiver og udskiftelige remme, herunder læder, ternede, dobbeltsnoede og rustfrit stål. Xiaomi Smart Band 8 forventes at være tilgængelig senere på efteråret til en vejledende pris på 349 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top