TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Udvikling af nye iPhones ramt af kinesisk corona-politik

Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.

forfatter
Publiceret 25/05/2022 - 13:48

Udviklingen af mindst én ny iPhone 14-model er tre uger bagud i forhold til tidsplanen på grund af kinesiske corona-nedlukninger. Det skriver erhvervsmediet Nikkei Asia.

Kina har holdt fast i en usædvanlig streng corona-politik – selv flere år efter at COVID-19-pandemien begyndte – og det betød bl.a., at millionbyen Shanghai mere eller mindre blev totalt lukket ned i slutningen af marts. Det er disse restriktioner, som ellers i skrivende stund er ved at blive lempet igen, der ifølge mediets kilder massivt har påvirket forsyningskæderne.

“Det er en udfordring at indhente den tabte tid. Apple og deres leverandører arbejder døgnet rundt for at fremskynde udviklingen,” siger en kilde hos en af Apples leverandører til Nikkei Asia. Han tilføjer, at genåbningen af Shanghai går “ret langsomt”.

Apple har angiveligt bedt leverandørerne om at fremskynde produktudviklingen for at indhente den tabte tid, inden forsinkelsen påvirker den sædvanlige produktionsplan, hvilket efterfølgende kan påvirke de første produktionsmængder af iPhone 14-serien.

Læs også Corona stopper iPhone-produktion På grund af corona-udbrud sættes al produktion kortvarigt ud af drift.
foxconn TOP

Det er ikke klart, hvilken model der er direkte berørt af de forsinkelser, der er forårsaget af corona-nedlukningen.

I øjeblikket befinder alle fire kommende iPhone 14-modeller sig ifølge Nikkeis kilder i udviklingsfasen, den såkaldte Engineering Verification Test (EVT). Normalt er alle nye iPhone-modeller færdige med EVT og går videre til den endelige verifikationsfase i slutningen af juni.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Video: Nothing phone (1) afsløret ugevis før lancering Hands-on video viser innovativ ny brugerflade.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Eksklusivt fra Huawei For nylig skrev vi, at der var en ny generation af smart-produkter fra Huawei på vej. Nu er ventetiden ovre for et af dem – Watch GT3 Pro kan købes nu.
Der kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.
Sådan ser den ud! [OPDATERET] Måske for at undgå læk har Nothing selv "lækket" billede af firmaets kommende smartphone.
5G-mobil til under 2.000 kroner Motorola lancerer endnu en lavprismobil med 5G.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend