TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Foxconn lukker fabrikker i Shenzhen

På grund af corona-udbrud sættes al produktion kortvarigt ud af drift.

forfatter
Publiceret 14/03/2022 - 15:42

Det kan godt være, at vi i Danmark betragter Covid-19 som et overstået kapitel. I hvert fald er sygdommen ikke længere defineret som samfundskritisk.

Men i Kina, hvor man siden corona-pandemiens begyndelse har kørt en nultolerance-politik over for smitte, begynder bagsiden af ZeroCovid-medaljen nu at vise sig.

Bl.a. i Hong Kong eksploderer smitten, og især mange ældre mennesker havner på hospitalet, fordi de ikke har ladet sig vaccinere. Vaccinerne har nemlig ikke haft lige så høj prioritet, eftersom myndigheder jo i stedet satsede på at holde smitten helt ude.

Omikron-varianten er nemlig så smitsom, at selv kinesernes strenge corona-politik ikke kan stoppe udbredelsen.

Læs også Bange for corona? Hør mere musik! Forskning: Intet fungerer bedre mod angst for coronavirus end musik.

Også i Shenzhen, der er naboby til Hong Kong stiger smittetallet, hvilket har fået de kinesiske myndigheder til at lukke millionbyen delvist ned.

Det rammer virksomheden Foxconn, der bl.a. er kendt for at eje de fabrikker, der producerer Apples iPhone og andre produkter. Det skriver Reuters.

Myndighederne har bedt lokalbefolkningen om at blive indendørs og har indført en ordning med massetestning for at begrænse spredningen af virussen. Som følge af nedlukningen vil Foxconn indstille deres aktiviteter indtil videre, men virksomheden har oplyst, at de har backup-planer på plads for at imødegå eventuelle forsinkelser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend