Sony Xperia 1 III får imponerende specifikationer

Nyeste læk afslører næsten alt.
Annonce
Annonce
forfatter

Allerede Sony Xperia 1 II var en heftig opgradering, som desværre ikke fik den opmærksomhed, den japanske mobil egentlig havde fortjent.

Men nu tyder meget på, at japanerne i år har tænkt sig at vise de kinesiske og koreanske konkurrenter, at Solens Rige stadig har førertrøjen på i fjernøsten.

I hvert fald har et læk på kinesiske Weibo afsløret, at Sony i år har fået firmaets egen kameradivision til at udvikle en helt ny periskoplinse til Xperia 1 III. Det kan betyde, at den kommende mobil kan få helt op til 5x eller 10x optisk zoom, skriver Techradar. Derudover lader det til, at Sony Xperia 1 III også kommer med 64 Mp vidvinkel og en 12 Mp ultravidvinkelsensor.

Læs også
Mobilen for fotografer Xperia 1 II er smart-mobilen til dig, som vrænger på næsen af at skyde i fuldautomatisk tilstand.

Øvrige specifikationer

Hvor sidste års model måtte undvære en hurtig skærmopdatering, hvilket ellers er blevet standard for Android-smartphones i high-end-klassen, kommer dette års Xperia med en 6,5″ OLED-skærm i 21:9 format og 4K-opløsning samt HDR og en opdateringsfrekvens på 120 Hz.

Ligesom OnePlus 9 Pro og Xiaomi Mi 11 har Sony Xperia 1 III den lynhurtige Snapdragon 888-processor siddende under hjelmen. Dertil kommer op til 16 GB RAM og 512 GB indbygget lager.

Annonce

Pris og tilgængelighed kender vi endnu ikke, men Sony Mobile har allerede offentliggjort, at lanceringen finder sted d. 14. april kl. 9:30 dansk tid. Der bliver tale om en virtuel præsentation, som alle kan følge på Sony Mobiles YouTube-kanal.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

  1. Bliver spændene at se hvor god kameraet er i den har selv Xperia 1 II og er godt tilfreds med den, men hvis de skal vise de andre mobil fabrikanter noget skal det nok nærmere være i deres halv dårlige kamera software.
    Det er jo der det er galt “Sony mobiler tager kedelige og flade billeder” og JA det gør de men tager jo så også naturlige billeder/farver ligesom deres kameraer også gør, og det folk åbenbart vil have er masser af kontrast og farvelade så det er det der sælger og ikke de neutrale fotos som Xperia mobiler tager. Jeg som en glad amatør fotograf vældigt glad for deres billeder fordi de er naturlige og ikke “Disney agtige” og så burde de ændre som standard foto appen ikke overeksponere..

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
Kommer i hele seks forskellige farver.
770 km rækkevidde, Burmester-lydanlæg og MBUX infotainment-system. Garanteret en luksusbil af format.
Sony opdaterer deres flagskibskameraer.
Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.
Helelektrisk udgave af X1.
AMD Ryzen vipper Intel af pinden for første gang i 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.
Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Lanceres sammen med ny film i kontaktkopi-design.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
De koster næsten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her går retro-udseende og moderne indmad hånd i hånd.
Med trådløse baghøjttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlægget heftige lydoplevelser.