TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Satechi 2-i-1 ladeplade med hovedtelefonstativ

Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.

forfatter
Publiceret 09/05/2022 - 10:11

Den nye Satechi 2-i-1 ladeplade har et praktisk stativ til hovedtelefonerne integreret. Så kan man oplade sin mobiltelefon eller hørepropperne på ladepladen og samtidig holde orden på skrivebordet.

Ladepladen bruger induktionsopladning til at oplade mobilen eller etuiet med hørepropperne, f.eks. Apple AirPods eller Sonys glimrende WF-1000XM4.

2021 12 06 IMG3
(Foto: Satechi)

Hovedtelefonerne – og det behøver selvfølgelig ikke at være et par AirPods Max som på billedet – kan hænge i ro og mag sluttet til et ladekabel, og på den måde kan man altid have en fuldt opladet mobil og ditto hovedtelefoner klar til næste webmøde.

Satechi-opladerens hovedtelefonstativ er lavet af rustfrit stål med polstring, som hovedbøjlen hviler på. Opladeren har USB-C-stik og lader med 7,5 watt effekt, og den kræver derudover en 20 watt vægoplader for at fungere.

Satechi 2-in-1 Headphone Stand With Wireless Charger koster 699 kroner.

2021 12 06 IMG1
(Foto: Satechi)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Flip er ikke et flop, men vi flipper ikke ud Samsung Galaxy Z Flip 4 er en glimrende mobil, men den byder på for få vigtige opdateringer i forhold til sin forgænger.
Kommende foldbar iPhone vil selv kunne reparere ridser og buler i skærmen I forbindelse med udviklingen af en foldbar mobil arbejder Apple på ny teknologi, der vil lade skærmene vedligeholde sig selv. Det viser en patentansøgning, der dog er sparsom med detaljer.
Tre grunde til at købe iPhone 14 Pro Man skal stå tidligt op, hvis man vil prøve at lave en bedre mobil end iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede