TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Satechi 2-i-1 ladeplade med hovedtelefonstativ

Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.

forfatter
Publiceret 09/05/2022 - 10:11

Den nye Satechi 2-i-1 ladeplade har et praktisk stativ til hovedtelefonerne integreret. Så kan man oplade sin mobiltelefon eller hørepropperne på ladepladen og samtidig holde orden på skrivebordet.

Ladepladen bruger induktionsopladning til at oplade mobilen eller etuiet med hørepropperne, f.eks. Apple AirPods eller Sonys glimrende WF-1000XM4.

2021 12 06 IMG3
(Foto: Satechi)

Hovedtelefonerne – og det behøver selvfølgelig ikke at være et par AirPods Max som på billedet – kan hænge i ro og mag sluttet til et ladekabel, og på den måde kan man altid have en fuldt opladet mobil og ditto hovedtelefoner klar til næste webmøde.

Satechi-opladerens hovedtelefonstativ er lavet af rustfrit stål med polstring, som hovedbøjlen hviler på. Opladeren har USB-C-stik og lader med 7,5 watt effekt, og den kræver derudover en 20 watt vægoplader for at fungere.

Satechi 2-in-1 Headphone Stand With Wireless Charger koster 699 kroner.

2021 12 06 IMG1
(Foto: Satechi)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Har Motorola fundet G-punktet? Den kinesiske mobilproducent lancerer tre nye billige smartphones.
Samsung Galaxy S23 lige om hjørnet - Nu kender vi datoen! Første fysiske Galaxy Unpacked-event i tre år.
Nyt år - nyt træningsur! Man må tage alle kneb i brug for at overholde sine nytårsforsæt. Måske er et nyt træningsur lige hvad du har brug for.
Ny mobil til folk med slips Skal være den perfekte smartphone til forretningsfolk.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Følg Lyd & Billede