Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung Galaxy S24 lanceres 17. januar

Den officielle invitation til Galaxy Unpacked 2024 er landet i indbakken. Samtidig bugner nettet med nye rygter om bl.a. priser og de kommende Galaxy AI-funktioner.

Skrevet af / 03/01/2024 - 16:32
Samsung Galaxy S24 lanceres 17. januar

“En revolutionerende mobiloplevelse er på vej. Gør dig klar til at opdage en ny æra fuld af muligheder med de nyeste Galaxy-innovationer, der er designet til at ændre, hvordan du lever, forbinder og skaber. Den nye Galaxy S-serie vil sætte en højere standard for den hidtil mest intelligente mobiloplevelse.”

Sådan skriver Samsung i den officielle invitation til Galaxy Unpacked 2024, der løber af stablen d. 17. januar, og denne gang afholdes i San Jose i Californien.

Arrangementet vil man kunne se live fra kl. 19 på Samsungs YouTube-kanal, og L&B Home vil såmænd også være til stede i San Jose, hvorfra vi dækker slagets gang.

Gamle og nye rygter om Samsung Galaxy S24-serien

Rygtemøllen har allerede malet et stykke tid, og siden slutningen af november sidste år har vi flere gange kunnet vise billeder af de kommende Galaxy S24-mobiler.

Læs også Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra deler design med sin forgænger, men der er alligevel små forskelle viser nye lækkede billeder.

Serien kommer efter alt at dømme til at bestå af tre modeller: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ og Samsung Galaxy S24 Ultra (modellerne lader til at være blevet bekræftet i dette officielle dokument fra Samsung i Columbia).

Flere af specifikationerne har vi også skrevet om. Bl.a. får alle modellerne flad OLED-skærm med op til 2600 nit lysstyrke og en opdateringshastighed på 120 Hz. De to mindste modeller er bygget af aluminium, mens Ultra-modellen, ligesom iPhones nyeste topmodeller, nu er bygget af titanium.

Læs også Lækkede billeder af Galaxy S24 Ultra Takket være billboards i Brasilien ved vi nu præcis, hvordan Samsungs kommende flagskib ser ud.

Men nu hvor den officielle lancering for alvor rykker tæt på, vrimler det med nye rygter. Bl.a. om den nye Galaxy AI-funktion.

Blandt de nye AI-muligheder er bl.a. Live Translate, der skulle kunne oversætte telefonsamtaler i realtid, mens samtalen finder sted. I første omgang, rygtes det, vil engelsk og spansk være understøttet.

En anden Galaxy AI-funktion bliver efter alt at dømme forbedret billedredigering, som vi allerede kender det fra Googles Pixel-mobiler, bl.a. den helt nye Google Pixel 8 Pro.

Så meget kommer Galaxy S24-serien til at koste

Den tyske tech-journalist Roland Quandt fra Winfuture.de har på det sociale medie X (tidligere Twitter) desuden lækket de officielle priser i svenske kroner. Om oplysningerne holder vand, må tiden vise, men han har sædvanligvis gode kilder i branchen, så vi vælger at dele priserne med det forbehold, at vi ikke selv har haft mulighed for at kontrollere oplysningerne.

Ifølge rygtet bliver priserne dermed som følger:

Samsung Galaxy S24
128 GB = 11 490 SEK
256 GB = 12 290 SEK

Samsung Galaxy S24+
256 GB = 14 490 SEK
512 GB = 15 990 SEK

Samsung Galaxy S24 Ultra
256 GB = 17 990 SEK
512 GB = 19 490 SEK
1 TB = 22 490 SEK

Omregnet til danske kroner betyder det, at den billigste model, Galaxy S24 med 128 GB indbygget lager kommer til at koste 7.649 kroner, mens den helt dyre Galaxy S24 Ultra med 1 TB lager er helt oppe i 14.950 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top