Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Officielle billeder af Samsung Galaxy S24 Ultra er blevet lækket

Takket være billboards i Brasilien ved vi nu præcis, hvordan Samsungs kommende flagskib ser ud.

Skrevet af / 02/01/2024 - 13:29
Officielle billeder af Samsung Galaxy S24 Ultra er blevet lækket

Vi har allerede erfaret, at Samsung vil lancere sine næste topmodeller usædvanligt tidligt. Allerede den 17. januar afholdes Galaxy Unpacked-eventen i USA. Vi har tidligere set lækkede billeder af alle farvevarianterne af Galaxy S24, Galaxy S24+ og Galaxy S24 Ultra. Men det var små billeder, så det var svært at se præcis, hvordan de så ud i detaljer.

Nu har marketingafdelingen i Brasilien imidlertid været lidt for ivrig efter at sætte billboards op, som straks blev fotograferet og lagt online. På billederne ser vi Galaxy S24 Ultra i farven Titanium Gray med en S Pen i matchende farve. Designet er meget lig Galaxy S23 Ultra. Vi får også et nærmere kig på de fire kameraer og laserfokusenheden.

Samsungs slogan for eventet ser ud til at være “AI is coming”, og til det formål har telefonerne enten Exynos 2400 eller Snapdragon 8 Gen 3-chipset. De er bygget til at håndtere AI-funktioner direkte på enheden uden at være afhængige af cloud-tjenester.

Vi har også hørt om nogle af specifikationerne. Alle har OLED-skærme med 120 Hz opdateringshastighed, op til 2600 nit lysstyrke og Gorilla Glass Armour. De mindre modeller er bygget af aluminium, mens Ultra-modellen, ligesom iPhones topmodeller, nu er bygget af titanium. Alle har en IP68-klassificering og en fingeraftryksscanner under skærmen, og Ultra-modellen leveres med S Pen.

Læs også Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra deler design med sin forgænger, men der er alligevel små forskelle viser nye lækkede billeder.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top