OnePlus Z bliver ny billig-model

Tredje model i OnePlus 8-serien bliver en budgetmobil, og den er lige på trapperne.
Annonce
Annonce
forfatter

OnePlus brød igennem på mobilmarkedet for godt fem år siden med billige topmodeller som OnePlus 2, der havde samme specifikationer som datidens topmodeller, men kunne købes for under 3.000 kroner.

Firmaets nyeste topmodeller – f.eks. den helt nye OnePlus 8 Pro – er stadig en smule billigere end de dyreste smartphones fra firmaer som Apple og Samsung, men koster alligevel så meget, at mange af OnePlus´ oprindelige fans forlængst er sprunget fra.

(Foto: @Slashleaks)

Muligvis derfor er den kinesiske mobilproducent nu på vej med en budgetudgave af OnePlus 8-serien. Det skriver tyske Androidpit, som bl.a. baserer sin historie på lækkede billeder fra Twitter-brugeren Slashleaks samt en historie fra netmediet Newsgyre.

Den kommende mobil får angiveligt navnet OnePlus Z og bliver dermed også til en slags efterfølger til mellemklassemodellen OnePlus X fra 2015.

De lækkede billeder antyder, at den kommende budgetmobil får en helt almindelig flad skærm uden afrundede kanter. Opdateringsfrekvensen bliver på 90 Hz (som på sidste års OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro McLaren Edition), mens processoren under skærmen bliver MediaTek Dimensity 1000-SoC med 5G-understøttelse.

(Foto: @Slashleaks)

OnePlus Z skal angiveligt komme i to versioner med hhv. 8 GB RAM / 128 GB indbygget lager og 12 GB RAM / 256 GB indbygget lager. Kameraet bliver tredobbelt med en hovedsensor på 48 Mp, skriver Androidpit.

Og selvom der altså er tale om en budgetmodel, bliver prisen stadig højere, end OnePlus’ gamle fans sikkert drømmer om. EUR 600 – svarende til knap 4.500 kroner – kommer der angiveligt til at stå på prislappen.

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også

Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Earins nye øresnegle lover bedre bas og lydkvalitet end konkurrenterne.
Sony lancerer 360 Reality Audio Creative Suite til uafhængige musikere og artister.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.