Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus Watch var dagens overraskelse

Med stilrent design og smarte funktioner skal OnePlus Watch styrke den forbundne oplevelse.

Skrevet af / 23/03/2021 - 16:00
OnePlus Watch var dagens overraskelse

Så kom det endelig! OnePlus’ smarte ur, som har været på tegnebrættet siden 2014.

OnePlus Watch gør det muligt at se og svare på meddelelser, foretage og besvare opkald, afspille musik og tage fotos – direkte fra håndleddet. Uret kommer med 4 GB lagerplads og er kompatibelt med de fleste Bluetooth-høretelefoner.

Læs også OnePlus bekræfter: Smart-ur kommer snart Gamle planer er fundet frem af skuffen og bliver nu støvet af i en teaser på Twitter.

Uret er produceret i samme kvalitet som OnePlus’ smartphones, lover producenten. Det runde design skal minde om et traditionelt armbåndsur med en glat bue på siden af ​​kassen, der er håndpoleret med mere end 20 behandlinger.

Urskiven på 46 mm er i rustfrit stål med 2,5D buet glas og et blankt CD-mønster på rammen, fortæller OnePlus i en pressemeddelelse.

OnePlus-uret har en støv- og vandafvisende klassificering på 5ATM + IP68. Derudover kommer det med over 110 træningsprogrammer, inklusive automatisk tracking af gang og løb.

OnePlus Watch kan også forbindes med OnePlus TV og fungere som en smart fjernbetjening, der kan justere lydstyrken ved opkald eller slukke for fjernsynet, når det registrerer, at brugeren er faldet i søvn. (Foto: OnePlus)

OnePlus Watch kan desuden måle puls, afstand, kalorier, hastighed og SWOLF-effektivitet for svømmere. Med en indbygget GPS sporer OnePlus Watch al aktivitet nøjagtigt, selv når telefonen ikke er ved siden af ​​brugeren. Uret tilbyder også overvågning af iltmætning i blodet, stressovervågning, vejrtrækningsøvelser, pulsalarmer og påmindelser, der alt sammen håndteres i OnePlus Health-app’en.

Det holdbare 402 mAh batteri giver nok strøm til op til to ugers bæredygtig brug samt op til en uges strøm til de mest aktive brugere, lover OnePlus

OnePlus Watch som Cobalt Limited Edition

Som supplement til den minimalistiske æstetik i den almindelige udgave af OnePlus Watch er OnePlus Watch Cobalt Limited Edition et premium design udarbejdet i materialer, der traditionelt kun findes på luksusure. Urkassen er fremstillet af koboltlegering, et unikt allergivenligt materiale, der er dobbelt så hårdt og mere robust end traditionelt rustfrit stål.

Pris og tilgængelighed

Dansk pris og tilgængelighed på OnePlus Watch vil blive frigivet om 1-2 uger.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top