BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% BARE DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

OnePlus i Indien bekræfter smart-ur

Gamle planer er fundet frem af skuffen og bliver nu støvet af i en teaser på Twitter.

De første rygter om et smart-ur fra kinesiske OnePlus florerede allerede helt tilbage i 2014, da firmaet lancerede sin første smartphone, OnePlus One.

Uret skulle have heddet OneWatch, og at der ikke bare var tale om en ammestuehistorie, stod klart da den ene af OnePlus’ to grundlæggere, Carl Pei (som netop har forladt virksomheden), bekræftede planerne på Twitter i 2016.

I sit tweet skrev Carl Pei dog også, at et sådant ur aldrig ville blive til noget, men man skal åbenbart aldrig sige aldrig, for nu har OnePlus i Indien, hvor virksomheden har en ekstremt høj markedsandel, ligeledes på Twitter teaset, at der er “nye ting på vej til OnePlus’ økosystem”.

Det er kun et spørgsmål om tid, skriver virksomhedens indiske afdeling endvidere, mens tweetet viser et af billederne af OneWatch fra Carl Peis oprindelige tweet fra 2016.

Ifølge mediet India Today er det endnu usikkert, hvornår vi kan regne med at se et smart-ur på markedet, men det er sandsynligt, at uret kommer med Wear OS fra Google samt en processor fra Qualcomm.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Du kan finde gode smartphones til gode priser på Black Friday, men forhandlerne forsøger også at slippe af med de mest usælgelige varer. Sådan undgår du fejlkøb.
  Nu kan du spare mange penge på et nyt kamera.
  Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
  Light Speaker fra svenske Transparent er ikke som andre trådløse højttalere.
  Popprinsessen går i helt nye veje – nu på Disney+.
  Den taiwanske knallert- og motorcykelproducent afslører deres elektriske scooter KYMCO F9 i morgen.
  Undgå fejlkøb i løbet af Black Week – gå efter vores testvindere!
  Fujifilm GFX100 får hele 400 megapixel!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Apple iPhone 12 Pro Max

  Vejl.pris 12399 kr Den de andre skal slå

  Apple iPad Air (2020)

  Vejl.pris 7499 kr Bedste iPad Air til dato

  Apple iPad Air (2020) vs. Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris kr Et heftigt dilemma

  Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

  Vejl.pris 9499 kr Fantastisk tablet til både underholdning og produktivitet
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.