Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus på vej med Android-tablet

OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.

Skrevet af / 28/01/2023 - 17:32
OnePlus på vej med Android-tablet

Kinesiske OnePlus har allerede præsenteret sin nye flagskibs-smartphone, OnePlus 11 5G, på det kinesiske marked. Men om godt en uge, den 7. februar kl. 15:00, bliver mobilen globalt lanceret ved en stor begivenhed i den indiske hovedstad, New Delhi.

Hvis alt går vel (Indien håndhæver i øjeblikket en restriktiv visa-politik, og mange journalister fra Europa har fået afslag på at rejste til Indien i forbindelse med lanceringen) vil Lyd & Billede dække præsentationen af de nye OnePlus-produkter direkte fra Indien den 7. februar, hvilket udover OnePlus 11 5G også kommer til at omfatte bl.a. de nye hørepropper OnePlus Buds Pro 2.

Læs også Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.

Og nu har OnePlus lige løftet sløret for endnu et produkt, der også vil se dagens lys i samme anledning. Nemlig en Android-tablet, der får navnet OnePlus Pad. Indtil videre har OnePlus kun forsynet os med teaser-billeder af den kommende tablet, men vi gætter på, at der kan være tale om en rebrandet version af Oppo Pad, der kom i butikkerne for knap et år siden.

Læs også OnePlus og Oppo slår pjalterne sammen De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.

Skulle dén formodning holder stik, kan vi regne med at se en tablet med bl.a. Snapdragon 870-processor, 11″ IPS-skærm med med en opløsning på 2560 x 1600 pixels, samt op til 8 GB RAM og 256 GB lager. I givet fald er der tale om en tablet i den billigere ende, hvilket passer godt til OnePlus’ erklærede strategi om at tilbyde produkter, der er til at betale.

OnePlus Pad
(Foto: OnePlus)

OnePlus 11 5G

Fra den kinesiske lancering ved vi til gengæld en hel del om den nye topmobil fra OnePlus.

OnePlus 11 5G leveres bl.a. med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, der tilbyder hurtigere CPU- (35% forbedring) og GPU-hastigheder (25% forbedring) med optimeret strømeffektivitet i forhold til sidste års processorgeneration.

OnePlus 11 5G er desuden udstyret med op til 16 GB RAM, ligesom den leveres med en 6,7″ 2K A+ Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0 og 120 Hz opdateringsfrekvens.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

1 kommentar til “OnePlus på vej med Android-tablet”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top