TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OnePlus Nord CE 5G kommer 21. juni

Ny prisbillig mobil til de unge og smarte.

forfatter
Publiceret 10/06/2021 - 16:53

I 2020 lancerede kinesiske OnePlus en helt ny serie af prisbillige smartphones under navnet OnePlus Nord. Vi har testet både OnePlus Nord til knap 4.000 kroner og den noget billigere OnePlus Nord N10 5G til godt 2.000 kroner.

Men til dem for hvem 4.000 kroner for en mobil er for meget – og OnePlus Nord N10 alligevel var lidt for skrabet – er den kinesiske mobilproducent nu klar med et helt nyt produkt, der sætter sig mellem to stole på den gode måde: OnePlus Nord CE 5G.

‘CE’ står for Core Edition, og tanken er, at selvom prisen er tættere på 2.000 end på 4.000 kroner, så skal Nord CE give brugerne alle de vigtigste funktioner fra den oprindelige Nord-model til en billigere pris, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

OnePlus Nord CE 5G
Selv mindre gode fotografer skal kunne tage gode billeder med Nord CE 5G, lover OnePlus. (Foto: OnePlus)

Således kommer den nye Nord CE med den nyere Snapdragon 750G-processor, ligesom den (som den oprindelige Nord) byder på op til 256 GB indbygget lager.

OnePlus Nord CE 5G har selvfølgelig også 5G, og så kommer den med Android 11 + OxygenOS 11 samt med bl.a. 64 Mp primært kamera, en separat dybdesensor og et ultravidvinkelkamera med en synsvinkel på 119°. AI scene detection skal kunne hjælpe selv dårlige fotografer med at tage hæderlige billeder, lover OnePlus. Der skal sikkert også være mange brugere, som vil glæde sig over, at OnePlus med Nord CE bringer 3,5 mm jackstikket tilbage.

E3ZVTo8XoAIHw6V E3ZVTsMXIAEUiqD
<
>
OnePlus-brugerfladen OxygenOS 11 byder bl.a. på Dark Mode. (Foto: OnePlus)

Skærmen er på 6,43″ med FHD+ opløsning (2400 x 1080), og så får man også fornøjelsen af HDR10+ samt 90 Hz opdateringsfrekvens. Det er altså præcis samme skærm som på den oprindelige Nord, men til halvdelen af prisen.

Batteriet er til gengæld blevet større (4500 mAh mod 4115 mAh), men kan lades lige så hurtigt, da OnePlus Nord CE kommer med 30T Warp Charge, der kan lade op til 75% på en halv time.

E3ZVERLXwAc3R3S E3ZVHuLX0AMwvYR E3ZVLFmWQAENYAP
<
>
OnePlus Nord CE 5G kommer i tre farver: Blue Void, Charcoal Ink og Silver Ray. (Foto: OnePlus)

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord CE 5G vil kunne købes i Danmark fra d. 21. juni for 2.499 kroner for modellen med 6 GB RAM og 128 GB indbygget lager. Mellemversionen koster 2.699 kroner for 8 GB RAM og 128 GB lager. Den dyreste version kommer med 12 GB RAM og 256 GB indbygget lager og koster 3.199 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend