Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus 12 lanceret i Kina

Bliver en af de første smartphones på markedet med Snapdragon 8 Gen 3.

Skrevet af / 05/12/2023 - 17:44
OnePlus 12 lanceret i Kina

På vores breddegrader må vi desværre vente til begyndelsen af 2024, men allerede i dag blev det kinesiske hjemmemarked præsenteret for OnePlus 12, den nyeste topmobil fra den kinesiske mobilproducent, som mange danskere efterhånden er kommet på fornavn med.

Designmæssigt ligner OnePlus 12 sin forgænger OnePlus 11, der blev lanceret i Indien i begyndelsen af året. Ifølge producenten er begge mobiler skabt ud fra den samme designfilosofi, der er inspireret af luksuriøse ure med buede former.

OnePlus 12 kommer med tredobbelt kamera, hvilket indbefatter et 50 Mp LYT808 hovedkamera udviklet i samarbejde med Sony, en 64 Mp OV64B 3x periskop-telefoto-linse samt en 48 Mp IMX581 ultravidvinkel. Dertil kommer kamerasoftware fra Hasselblad, nu i 4. generation, med en selvudviklet HDR-algoritme, som ifølge producenten skal øge “evnen til at fange flere forskellige nuancer af højdepunkter og skygger, hvilket giver en en meget virkelighedsnær billedoplevelse.”

Skærmen er en 6,82″ Super Fluid AMOLED-skærm med 2K-opløsning og LTPO (dynamisk opdateringshastighed op til 120 Hz) samt en maksimal lysstyrke på vanvittige 4.500 nit.

OnePlus 12 er på hjemmemarkedet i Kina blevet lanceret i tre forskellige farver: Sølv, sort og ‘Flowy Emerald’, som vist på billedet herover. (Foto: OnePlus)

Under skærmen finder man en Snapdragon 8 Gen 3-processor fra Qualcomm samt. Den nye processor byder bl.a. på 25% hurtigere grafikydelse, mens strømforbruget skal være faldet med 10%, forsikrer OnePlus.

Med et batteri på hele 5.400 mAh og 100 Watt hurtigopladning samt 50 Watt trådløs opladning (hvilket forgængeren måtte undvære) bør man altså ikke frygte at løbe tør for strøm, stort set uanset hvordan man straffer mobilen.

Læs også Denne foldbare mobil er OnePlus’ svendestykke Med OnePlus Open giver det foldbare format pludselig mening.

OnePlus 12 leveres med Android 14 samt OxygenOS på det danske marked. Yderligere tekniske specifikationer kender vi ikke, men vi ved dog, at mobilen bliver produceret i forskellige konfigurationer med hhv. 12 GB RAM/256 GB lager, 16 GB RAM/512 GB lager, 16 GB RAM/1 TB lager samt 24 GB RAM(!)/1 TB lager. Om alle disse bliver tilgængelige på det danske marked er tvivlsomt.

En officiel dansk pris kender vi af gode grunde endnu ikke, men forgængeren OnePlus 11 kostede knap 7.000 kroner, da den ramte butikshylderne i begyndelsen af året.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

0
Scroll to Top