TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OnePlus 10T 5G er på trapperne

Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.

forfatter
Publiceret 21/07/2022 - 13:03

Sidste gang OnePlus præsenterede en smartphone ved en fysisk event var tilbage i 2019, da OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro McLaren blev lanceret.

En årelang coronapandemi senere er det endelig tid til at vende tilbage til den fysiske verden, så OnePlus 10T 5G – efterfølgeren til forårets OnePlus 10 Pro – vil blive lanceret i Gotham Hall i New York den 3. august kl. 16. Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse, hvor den kinesiske mobilproducent også afslører de første detaljer om den kommende smartphone.

Den kommer nemlig med Qualcomms nyeste og hidtil hurtigste Snapdragon 8+ Gen 1 processor samt med den nyeste version 13 af OnePlus’ egen OxygenOS-brugerflade.

Sidstnævnte byder på forbedringer i forhold til bl.a. gaming, brugertilpasning og tilslutningsmuligheder, lover OnePlus.

Alle, der tilfældigvis måtte befinde sig i New York den 3. august kan deltage i begivenheden. En billet koster USD 25 og kan købes her.

Alle vi andre kan følge med på OnePlus’ YouTube-kanal.

Annonce
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Kongen af klapmobiler er tilbage Motorola Razr 2022 beviser, at tredje gang er lykkens gang. Endelig lever Motorolas klapmobil op til sin ikoniske forgænger.
Lang, men middelmådig levetid Nokia X30 5G er den grønneste telefon fra finske HMD, men ydelsen er ikke imponerende.
Huawei: Sådan undgår du HBO's blokade Huawei bekræfter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Topmobiler i 2023 kommer med denne processor Sådan bliver Qualcomms nye processor til markedets dyreste Android-mobiler.
Den perfekte midimobil Google Pixel 7 har stort set alt det, som storebror Pro har – men lidt billigere.
Følg Lyd & Billede