TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OnePlus 10T 5G er på trapperne

Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.

forfatter
Publiceret 21/07/2022 - 13:03

Sidste gang OnePlus præsenterede en smartphone ved en fysisk event var tilbage i 2019, da OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro McLaren blev lanceret.

En årelang coronapandemi senere er det endelig tid til at vende tilbage til den fysiske verden, så OnePlus 10T 5G – efterfølgeren til forårets OnePlus 10 Pro – vil blive lanceret i Gotham Hall i New York den 3. august kl. 16. Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse, hvor den kinesiske mobilproducent også afslører de første detaljer om den kommende smartphone.

Den kommer nemlig med Qualcomms nyeste og hidtil hurtigste Snapdragon 8+ Gen 1 processor samt med den nyeste version 13 af OnePlus’ egen OxygenOS-brugerflade.

Sidstnævnte byder på forbedringer i forhold til bl.a. gaming, brugertilpasning og tilslutningsmuligheder, lover OnePlus.

Alle, der tilfældigvis måtte befinde sig i New York den 3. august kan deltage i begivenheden. En billet koster USD 25 og kan købes her.

Alle vi andre kan følge med på OnePlus’ YouTube-kanal.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
God startmodel Et smart-ur til børn, som også er en mobiltelefon. Skræddersyet til at passe til både børnenes og forældrenes behov.
Apple lancerer ny streaming-tjeneste Den nye tjeneste har fokus på klassisk musik.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
3D er tilbage! Selvom kalenderen viser 2023 og ikke 2010, forsøger kinesiske ZTE sig med en ny tablet med brillefri 3D-skærm.
Løbere får nu Amoled-teknologi Forerunner 265 og Forerunner 965 sportsurene - de nyeste modeller i Forerunner-serien - er designet af løbere, til løbere. Og nu ser det ud til, at løberne er sultne efter Amoled-teknologi.
Følg Lyd & Billede