TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

OnePlus 10T 5G er på trapperne

Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.

forfatter
Publiceret 21/07/2022 - 13:03

Sidste gang OnePlus præsenterede en smartphone ved en fysisk event var tilbage i 2019, da OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro McLaren blev lanceret.

En årelang coronapandemi senere er det endelig tid til at vende tilbage til den fysiske verden, så OnePlus 10T 5G – efterfølgeren til forårets OnePlus 10 Pro – vil blive lanceret i Gotham Hall i New York den 3. august kl. 16. Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse, hvor den kinesiske mobilproducent også afslører de første detaljer om den kommende smartphone.

Den kommer nemlig med Qualcomms nyeste og hidtil hurtigste Snapdragon 8+ Gen 1 processor samt med den nyeste version 13 af OnePlus’ egen OxygenOS-brugerflade.

Sidstnævnte byder på forbedringer i forhold til bl.a. gaming, brugertilpasning og tilslutningsmuligheder, lover OnePlus.

Alle, der tilfældigvis måtte befinde sig i New York den 3. august kan deltage i begivenheden. En billet koster USD 25 og kan købes her.

Alle vi andre kan følge med på OnePlus’ YouTube-kanal.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend