Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus 10T 5G er på trapperne

Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.

Skrevet af / 21/07/2022 - 13:03
OnePlus 10T 5G er på trapperne

Sidste gang OnePlus præsenterede en smartphone ved en fysisk event var tilbage i 2019, da OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro McLaren blev lanceret.

En årelang coronapandemi senere er det endelig tid til at vende tilbage til den fysiske verden, så OnePlus 10T 5G – efterfølgeren til forårets OnePlus 10 Pro – vil blive lanceret i Gotham Hall i New York den 3. august kl. 16. Det skriver OnePlus i en pressemeddelelse, hvor den kinesiske mobilproducent også afslører de første detaljer om den kommende smartphone.

Den kommer nemlig med Qualcomms nyeste og hidtil hurtigste Snapdragon 8+ Gen 1 processor samt med den nyeste version 13 af OnePlus’ egen OxygenOS-brugerflade.

Sidstnævnte byder på forbedringer i forhold til bl.a. gaming, brugertilpasning og tilslutningsmuligheder, lover OnePlus.

Alle, der tilfældigvis måtte befinde sig i New York den 3. august kan deltage i begivenheden. En billet koster USD 25 og kan købes her.

Alle vi andre kan følge med på OnePlus’ YouTube-kanal.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top