Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyt år – nye motionsmål!

Man må tage alle kneb i brug for at overholde sine nytårsforsæt. Måske er et nyt træningsur lige hvad du har brug for.

Skrevet af / 11/01/2023 - 09:00
Nyt år – nye motionsmål!

Nu har Huawei præsenteret deres nye smartwatch, Watch GT 3 SE, som er den seneste tilføjelse til Watch GT 3-serien. Uret er især beregnet til sports- og fitness-entusiaster, og også til brugere, der er interesseret i deres helbred generelt. Design kombineret med funktionalitet.

Uret har en højt opløst AMOLED farveskærm på 43 mm. Skærmen er slidstærk og har en Corning Gorilla Glass skærm, der ved hjælp af polymerfiber gør uret holdbart, og i stand til at modstå hårde udfordringer. Watch GT 3 SE er vandtæt til en dybde på 50 meter (5ATM) i 10 minutter. Uret har også integreret teknologi, der giver fremragende positionering til alle træningssessioner, og som fungerer sammen med alle de fem satellitsystemer GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo og QZSS.

Der er også 100 forskellige sportstilstande, smarte løbeplaner og desuden Huaweis egenudviklede TruSport-algoritme, som er beregnet til at give brugeren indsigtsfulde præstationsanalyser og forslag baseret på diverse træningsdata.

Taler du i søvne?

Ifølge producenten giver Huawei TruSleep 3.0 (også egenudviklet) forbedringer og bedre nøjagtighed til søvnmåling. Den muliggør blandt andet måling af søvnkvalitet samtidig med, at den måler ting som søvnlængde og tid på forskellige søvnstadier, som (stadig ifølge producenten) præsenteres på en letforståelig måde i Huawei Health-app’en. Derudover kan smart-uret registrere, om du taler i søvne eller snorker, med det formål at give dig ekstra indsigt i dine sovevaner, samt forslag og råd til at forbedre din søvnkvalitet. Uret kan også måle ting som for eksempel din puls og dit stressniveau.

Watch GT 3 SE vejer 35,6 gram og har en tykkelse på 11 mm. Den leveres i farverne Graphite Black og Wilderness Green, og siges at have 14 dages batterilevetid, og er kompatibel med både iOS og Android.

Redaktionen er blevet lovet et produkt til test, så en anmeldelse er på vej…

Pris og tilgængelighed

Huawei Watch GT 3 SE kan købes nu til 1.499 kr.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi trænede mere sidste år

Indendørs cykeltræning med Garmin

Nyt sundhedslaboratorium i Europa

Fitbit bliver smartere

Sejt ur til seje typer

Hybrid-ur fra Withings

Videreudvikling af knogleledende hovedtelefoner

Opdatering til Garmin-ure

Garmins nye smart-ure

Suunto Vertical oplades af sollyset

Løbere får nu Amoled-teknologi

Nyt år - nyt træningsur!

0
Scroll to Top