TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nyt år – nye motionsmål!

Man må tage alle kneb i brug for at overholde sine nytårsforsæt. Måske er et nyt træningsur lige hvad du har brug for.

forfatter
Publiceret 11/01/2023 - 09:00

Nu har Huawei præsenteret deres nye smartwatch, Watch GT 3 SE, som er den seneste tilføjelse til Watch GT 3-serien. Uret er især beregnet til sports- og fitness-entusiaster, og også til brugere, der er interesseret i deres helbred generelt. Design kombineret med funktionalitet.

Uret har en højt opløst AMOLED farveskærm på 43 mm. Skærmen er slidstærk og har en Corning Gorilla Glass skærm, der ved hjælp af polymerfiber gør uret holdbart, og i stand til at modstå hårde udfordringer. Watch GT 3 SE er vandtæt til en dybde på 50 meter (5ATM) i 10 minutter. Uret har også integreret teknologi, der giver fremragende positionering til alle træningssessioner, og som fungerer sammen med alle de fem satellitsystemer GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo og QZSS.

Der er også 100 forskellige sportstilstande, smarte løbeplaner og desuden Huaweis egenudviklede TruSport-algoritme, som er beregnet til at give brugeren indsigtsfulde præstationsanalyser og forslag baseret på diverse træningsdata.

Taler du i søvne?

Ifølge producenten giver Huawei TruSleep 3.0 (også egenudviklet) forbedringer og bedre nøjagtighed til søvnmåling. Den muliggør blandt andet måling af søvnkvalitet samtidig med, at den måler ting som søvnlængde og tid på forskellige søvnstadier, som (stadig ifølge producenten) præsenteres på en letforståelig måde i Huawei Health-app’en. Derudover kan smart-uret registrere, om du taler i søvne eller snorker, med det formål at give dig ekstra indsigt i dine sovevaner, samt forslag og råd til at forbedre din søvnkvalitet. Uret kan også måle ting som for eksempel din puls og dit stressniveau.

Watch GT 3 SE vejer 35,6 gram og har en tykkelse på 11 mm. Den leveres i farverne Graphite Black og Wilderness Green, og siges at have 14 dages batterilevetid, og er kompatibel med både iOS og Android.

Redaktionen er blevet lovet et produkt til test, så en anmeldelse er på vej…

Pris og tilgængelighed

Huawei Watch GT 3 SE kan købes nu til 1.499 kr.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Test af Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ville gerne have haft en færdig test af den nyeste Samsung-topmobil klar til jer nu. Men Samsung sagde nej. Og den koreanske mobilgigant er langt fra den eneste elektronikproducent, som lider af tvangsneuroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Følg Lyd & Billede