Apple lækker oplysninger om ny mobil

Opslag på Apples webside afslører design og navn på 2020-version af iPhone SE.
Annonce
Annonce
forfatter

Om det er med vilje eller en fejl, ved vi ikke, men Apple har indirekte afsløret både navn og design på en ny udgave af iPhone SE. En officiel lancering kan altså ikke være mange dage væk.

I hvert fald kan man nu på Apples egen webside købe tilbehør fra Belkin, som passer til iPhone 7, 8 og SE. Eftersom den tidligere SE-model havde samme design som iPhone 5s og i øvrigt er udgået, er der med andre ord meget god grund til at tro, at det her drejer sig om en helt ny model.

Skal man tro på det amerikanske techmedie 9to5mac.com, så får den nye iPhone SE tilnavnet 2020 og kommer i farverne hvid, sort og rød.

På Apples webside kan man nu købe skærmbeskyttelse fra Belkin, som passer til den nye iPhone SE-model. (Foto: Peter Gotschalk)

2020-udgaven af iPhone SE kommer i tre forskellige versioner med hhv. 64 GB, 128 GB og 256 GB indbygget lager, skriver 9to5mac endvidere, og prisen for den mindste model skulle lande på USD 399 svarende til 3.799 danske kroner.

Hvis det holder stik, at iPhone SE får samme design som iPhone-modellerne 7 og 8, betyder det, at skærmstørrelsen bliver på 4,7″ i Retina HD-opløsning.

Nu er vi spændte på at se, hvornår Apple officielt lancerer den nye mobil, men det kan allerede blive før påske, vurderer 9to5mac.