Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny iPhone SE 3 får 5G

Apple har netop lanceret ny iPhone SE. Designet er uforandret, men købere får lynhurtig ydelse for pengene.

Skrevet af / 08/03/2022 - 19:39
Ny iPhone SE 3 får 5G

Apple plejer at lade der gå et par år mellem hver ny udgave af firmaets billigste smartphone, iPhone SE.

Men den nuværende model, som kom i 2020, mangler 5G, så det var på høje tid, at Apple i dag lancerede efterfølgeren iPhone SE 3.

Læs også Tre år gammelt design, fem år gammel skærm og indmad fra 2020 iPhone SE er den bedste mellemklassemobil, du kan købe lige nu. Hvis du ellers kan affinde dig med ét meget stort minus.

Den kommer nemlig med 5G samt med samme lynhurtige A15 Bionic mobilprocessor, som sidder i iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

Dertil kommer den nyeste iOS 15.

iPhone SE 3
Apple har netop lanceret en ny iPhone SE, der bl.a. kommer med 5G, A15 Bionic processor og desuden er IP67-certificeret. (Foto: Peter Gotschalk)

Til gengæld er der ikke sket meget på ydersiden. Designet er det samme som sidst, så også iPhone SE 3 ligner en iPhone 8 fra 2017, inklusive 4,7″ skærm og den fysiske Hjem-knap med Touch ID på forsiden.

Apples nye budgetmobil fås i tre farver – midnight, starlight og (Product)Red. Den bliver tilgængelig i butikkerne fra d. 18. marts. I USA kommer den til at koste fra USD 429 for den billigste model med 64 GB indbygget lager – det svarer til 3.999 kroner på det danske marked.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top