TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Nu kan du købe Huawei Watch GT 3 Pro Titanium og Ceramic

For nylig skrev vi, at der var en ny generation af smart-produkter fra Huawei på vej. Nu er ventetiden ovre for et af dem – Watch GT3 Pro kan købes nu.

forfatter
Publiceret 22/06/2022 - 16:00

Nu lander flagskibene Huawei Watch GT 3 Pro Titanium og Ceramic i butikkerne. Og som navnene antyder, handler det om smart-ure i de eksklusive materialer titanium og keramik.

Urene har højopløst AMOLED-farveskærm og fås i fem forskellige versioner samt i to størrelser, henholdsvis 46 mm og 43 mm.

Huawei Watch GT 3 Pro skal hjælpe brugeren med at måle så meget som muligt, når det gælder træning og sundhed. De nye smart-ure er udstyret med EKG-analyse samt måleteknologien TruSeen 5.0+, som gør det muligt at måle meget nøjagtigt, hvordan hjertet slår, og hvordan blodets iltindhold er.

Læs også Robuste smart-ure fra Garmin Med den nye tactix 7-serie sætter Garmin fokus på taktiske funktioner.
20211213 Support ROD 3021 CMYK e1649341786755

En af de nye funktioner i Huawei Watch GT 3 Pro er forbedret vandtæthed. Efter 200 vandtrykstests opfylder det ingeniørstandarden EN 13319 og kan ifølge Huawei klare at dykke ned til 30 meters dybde.

Ud over 100 forskellige træningstyper finder man også en ny fridykningsindstilling, som giver dykkeinformation i realtid, hvilket kan være nyttigt for alle, der gerne vil lære at fridykke.

Der er bl.a. en personlig træningsassistent, som kan hjælpe med at forbedre evnen til at holde vejret.

Titanium Ed. 2048x2048 1
Huawei Watch GT 3 Pro Titanium. (Foto Huawei)

Både tech-device og accessory

Med de nye smart-ure henvender Huawei sig til brugere, der sætter pris på såvel teknologi som design og mode.

Titanium Editions titaniumkapsel er poleret for at give et tredimensionelt udtryk. Displayet er lavet af safirglas – et materiale, der er næsten lige så hårdt som diamant – og de andre materialer er følsomme nok til at registrere selv de mindste ændringer i kropstemperaturen. Urets tykkelse er reduceret med 0,5 mm i forhold til Huawei Watch GT 2 Pro.

Læs også Pænt + smart = sandt? Et træningsur, der både er pænt og godt – findes det?

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition er designet til at ramme den perfekte balance mellem tech-device og accessory. Ligesom Titanium Edition har Ceramic Edition safirglas, som gør det meget ridsefast og slidstærkt.

Der er også safirglas i sensoren på det keramiske bagdæksel, hvilket giver mere præcis pulsmåling. Modellen er fremstillet af hudvenlige materialer, der bl.a. muliggør automatisk måling af eventuelle temperaturforandringer.

Batterilevetiden på Huawei GT 3 Pro-serien er opgivet til 14 dage ved normal brug (otte dage ved intens brug) for 46 mm versionen og op til syv dage (fire dage ved intens brug) for 43 mm versionen.

GT 3 PRO Ceramic
Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition. (Foto: Huawei)

Priser og tilgængelighed

Begge smart-ure er tilgængelige nu. De fås både med lænke og med rem af læder eller syntetisk gummi. Priserne starter på 2.999 kroner for 46 mm udgaven og 3.499 kroner for 43 mm udgaven.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.
En kæmpe mobil til et kæmpe budget Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en værdig arvtager til sin skamroste forgænger. Men alligevel er vi ikke helt oppe at ringe denne gang.
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Flip er ikke et flop, men vi flipper ikke ud Samsung Galaxy Z Flip 4 er en glimrende mobil, men den byder på for få vigtige opdateringer i forhold til sin forgænger.
Kommende foldbar iPhone vil selv kunne reparere ridser og buler i skærmen I forbindelse med udviklingen af en foldbar mobil arbejder Apple på ny teknologi, der vil lade skærmene vedligeholde sig selv. Det viser en patentansøgning, der dog er sparsom med detaljer.
Tre grunde til at købe iPhone 14 Pro Man skal stå tidligt op, hvis man vil prøve at lave en bedre mobil end iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Billede