Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

NordVPN kan nu downloades til Apple TV

Endelig kan man også beskytte sin mediestreamer mod snagende øjne og cybertrusler.

Skrevet af / 20/12/2023 - 16:48
NordVPN kan nu downloades til Apple TV

Tidligere har man kun kunnet installere VPN-tjenester (Virtual Private Network) på sin computer, tablet og mobiltelefon. Hvis man også ville beskytte sit Apple TV, var man nødt til at installere beskyttelsen i sin router, hvilket er besværligt, hvis det overhovedet er muligt. Men med tvOS 17 har Apple åbnet muligheden for, at tredjepartsudbydere kan levere VPN-tjenester.

Foto: L&B Home

NordVPN er tidligt ude og har lagt sin velkendte app ud i App Store til Apple TV. Med en VPN bliver trafikken krypteret, så ingen kan aflytte, hvad man gør, ligesom internetudbyderen ikke kan se ens aktiviteter.

Mange glemmer, at mobiltelefoner og computere ikke er de eneste adgangsveje, hvor cyberkriminelle kan få adgang til deres netværk. Et smart-TV er normalt forbundet til internettet, hvilket betyder, at også det kan hackes, og cyberkriminelle kan udspionere brugere, stjæle data eller endda skaffe sig adgang til andre enheder i hjemmenetværket. Med en dedikeret VPN-app til Apple TV kan brugerne både sikre deres cybersikkerhed og privatliv,” siger Vykintas Maknickas, chef for produktstrategi hos NordVPN.

Vi installerede app’en, og efter at have logget ind på vores konto via bekræftelse på mobiltelefonen var det en problemfri oplevelse. Man skal blot vælge, hvilket lands servere man vil logge ind på. I hurtigmenuen (dobbeltklik på hjem-knappen) på Apple TV vises nu, om man har en usikret forbindelse eller bruger en VPN.

At det virkede blev bekræftet af, at vores svenske journalist kunne streame film fra SVT Play, når han valgte Sverige. Det kan være praktisk, hvis man er i udlandet.

Du finder NordVPN i App Store.

Læs også Apps støvsuger din mobil for data Næsten 87 procent af Android-apps og 60 procent af iOS-apps ønsker at få adgang til funktioner uden grund.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top