Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Næsten alle detaljer om Xiaomi 14 Ultra lækket før tid

Den kinesiske producent planlægger at lancere Xiaomi 14 Ultra med avanceret Leica-kamera på den kommende Mobile World Congress i Barcelona.

Skrevet af / 19/02/2024 - 14:31
Næsten alle detaljer om Xiaomi 14 Ultra lækket før tid

Lanceringen af Xiaomi 14 Ultra er planlagt til kommende søndag, men en europæisk forhandler er ifølge Winfuture.de ved et uheld kommet til at lække adskillige detaljer om den kommende smartphone, der er resultatet af et samarbejde med den anerkendte tyske kameraproducent Leica.

Kameramobilen får et design, der afspejler klassiske kameraelementer. Således får Xiaomi 14 Ultra et fremtrædende kameramodul på bagsiden og et helt fladt bagcover, afslører lækkede billeder (første gang publiceret på mysmartprice.com d. 14. februar).

Læs også Xiaomi har lyttet til kritikken Et vigtigt skridt i den rigtige retning. Her er meget gjort rigtigt, og ikke ret meget er gjort forkert.

Mobilen vil blive lanceret i sort og hvid med en aluminiumsramme. Vægten bliver på cirka 220 gram, mens mobilen vil få en tykkelse på 9,2 mm.

Xiaomi 14 Ultra bibeholder det store 6,73-tommer AMOLED-display fra sin forgænger, og ligesom Samsung Galaxy S24 Ultra får den en helt flad skærm. Desuden får skærmen angiveligt op til 120 Hz opdateringsfrekvens, 3.200 x 1.440 pixel opløsning, HDR10+ support og en imponerende maksimal lysstyrke på op til 3.000 nit under visse forhold.

Xiaomi 14 Ultra
Xiaomi 14 Ultra kommer i to farver. Sort …

4 x 50 megapixel

Men kameraet er uden tvivl højdepunktet! På bagsiden finder vi fire 50-megapixel sensorer til henholdsvis vidvinkel- og ultravidvinkeloptagelser samt zoomoptagelser med 3,2- eller 5-gange optisk forstørrelse.

Xiaomi 14 Ultra forventes også at kunne optage 8K-video med op til 24 fps, 4K-video med op til 60 fps, slow-motion-videoer i FHD-opløsning med op til vanvittige 1.920 billeder i sekundet!

Ydelse

Mobilen vil blive drevet af en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-processor kombineret med 16 GB LPDDR5X RAM og 512 GB UFS 4.0 lager.

Batteriet på 5.300 mAh understøtter 90 W hurtigopladning og 50 W trådløs opladning.

Xiaomi 14 Ultra
… og hvid.

Pris og tilgængelighed

Xiaomi 14 Ultra vil blive officielt lanceret på søndag i Barcelona i forbindelse med Mobile World Congress. L&B Home vil være til stede til lanceringen, hvorfra vi forhåbentlig vil kunne fortælle mere om pris og tilgængelighed.

Xiaomi 14 Ultra
Vægten bliver på cirka 220 gram, mens mobilen vil få en tykkelse på 9,2 mm.

I skrivende stund ved vi blot, at rygter omtaler en pris i Frankrig på EUR 1.499, hvilket svarer til knap 11.200 danske kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top