Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

MWC 2023: Motorola viser konceptmobil med rullende skærm

Der er ny teknologi på vej til mobilbrugerne. F.eks. smartphones med rullende skærm.

Skrevet af / 26/02/2023 - 14:17
MWC 2023: Motorola viser konceptmobil med rullende skærm

Mobilproducenterne kæmper en brav kamp for at være relevante i en tid, hvor smartphones ligner hinanden til forveksling.

Ikke mindst Samsung og Motorola har gennem de seneste år forsøgt sig med mobiler med en ny foldbar formfaktor. Her tænker vi på på produkter som Samsung Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Z Flip 4 og den helt nye Motorola Razr 2022, som i skrivende stund helt klart er markedets bedste klapmobil.

Læs også Kongen af klapmobiler er tilbage Motorola Razr 2022 beviser, at tredje gang er lykkens gang. Endelig lever Motorolas klapmobil op til sin ikoniske forgænger.

Men efter flere år med coronapandemi er forbrugernes interesse for at købe nye elektronikprodukter aftaget markant. Den høje inflation med stigende energipriser spiller selvfølgelig også en stor rolle.

Så nu er gode råd dyre for elektronikproducenterne, der virkelig må gå i tænkeboks for at finde på nye koncepter, der kan skabe entusiasme hos forbrugerne.

På den store, årlige mobilmesse i Barcelona, Mobile World Congress, fik vi lov til at se en konceptmobil fra den kinesiske mobilproducent Motorola. Konceptmobilen har ikke noget officielt navn, men den giver os et glimt af, hvad der foregår i udviklingsafdelingen hos det Lenovo-ejede mobilmærke.

Med på messens første dag havde Motorola nemlig en smartphone med en fleksibel OLED-skærm, som kan rulles ud og ind efter behov.

Fordelen er selvfølgelig, at selve enheden fylder mindre i hånden og i lommen, mens skærmen så rulles ud, hvis man har behov for et større skærmareal.

Det foregår sågar automatisk. Hvis man f.eks. vil se en YouTube-video i fuldskærmsformat, eller hvis man skal skrive en email og har brug for plads til tastaturet.

Motorolas konceptmobil kan du se i videoerne i denne artikel. Om den nogensinde bliver lanceret kommercielt er et åbent spørgsmål, som Motorola ikke ønskede at besvare.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top