TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Motorola lancerer både svinedyr og møgbillig mobil

Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både den store og den lille pengepung.

forfatter
Publiceret 15/09/2020 - 08:59

Den første Motorola Razr fik vi aldrig lov til at teste, selv om vi skam sågar var en tur i London for at se på vidunderet, da Motorolas første klapmobil i nyere tid blev lanceret.

Men måske får vi chancen nu, hvor Motorola har lanceret en opdateret 5G-version af den foldbare Motorola Razr.

Ud over 5G har den nye Razr 5G større hukommelse og lager samt et bedre kamera end sin forgænger.

Motorola Razr 5G kommer med 6,2″ pOLED foldbar skærm samt en 2,7″ gOLED skærm på fronten. (Foto: Motorola)

Frontskærmen har også fået flere funktioner, så man nu kan bruge apps som kamera, meddelelser, lommeregner, Keep, Google Nyheder, Google Home og YouTube uden at åbne mobilen.

Motorola Razr 5G koster 10.999 kroner uden abonnement. Denne konfiguration er med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Motorola Moto G9 Plus

I den helt anden ende af prisskalaen befinder sig Motorola Moto G9 Plus, som netop er blevet lanceret til en pris på 269 euro (svarende til godt 2.000 kroner).

For den skarpe pris får man tilsvarende skarpe specifikationer, herunder en Snapdragon 730G processor, 4 GB RAM, 128 GB indbygget lager og et batteri på imponerende 5000 mAh, der sågar understøtter 30 W hurtigopladning.

Motorola Moto G9 Plus er fremstillet i hård plastic. På siden sidder tænd/sluk-knappen med indbygget fingeraftrykslæser. (Foto: Motorola)

Skærmen på 6,8″ kommer med FHD+ opløsning, mens kameraet har hele fire sensorer. Den primære sensor er på 64 Mp og dertil kommer ultravidvinkel, makro og en dybdesensor til portrætfotos. Selfie-kameraet er på 16 Mp.

Motorola Moto G9 Plus kommer i farverne Navy Blue og Blush Gold.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Test af Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ville gerne have haft en færdig test af den nyeste Samsung-topmobil klar til jer nu. Men Samsung sagde nej. Og den koreanske mobilgigant er langt fra den eneste elektronikproducent, som lider af tvangsneuroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Følg Lyd & Billede