Nyhed

Motorola lancerer både svinedyr og møgbillig mobil

Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både den store og den lille pengepung.
forfatter

Den første Motorola Razr fik vi aldrig lov til at teste, selv om vi skam sågar var en tur i London for at se på vidunderet, da Motorolas første klapmobil i nyere tid blev lanceret.

Men måske får vi chancen nu, hvor Motorola har lanceret en opdateret 5G-version af den foldbare Motorola Razr.

Ud over 5G har den nye Razr 5G større hukommelse og lager samt et bedre kamera end sin forgænger.

Motorola Razr 5G kommer med 6,2″ pOLED foldbar skærm samt en 2,7″ gOLED skærm på fronten. (Foto: Motorola)

Frontskærmen har også fået flere funktioner, så man nu kan bruge apps som kamera, meddelelser, lommeregner, Keep, Google Nyheder, Google Home og YouTube uden at åbne mobilen.

Motorola Razr 5G koster 10.999 kroner uden abonnement. Denne konfiguration er med 8 GB RAM og 256 GB lagerplads.

Motorola Moto G9 Plus

I den helt anden ende af prisskalaen befinder sig Motorola Moto G9 Plus, som netop er blevet lanceret til en pris på 269 euro (svarende til godt 2.000 kroner).

For den skarpe pris får man tilsvarende skarpe specifikationer, herunder en Snapdragon 730G processor, 4 GB RAM, 128 GB indbygget lager og et batteri på imponerende 5000 mAh, der sågar understøtter 30 W hurtigopladning.

Motorola Moto G9 Plus er fremstillet i hård plastic. På siden sidder tænd/sluk-knappen med indbygget fingeraftrykslæser. (Foto: Motorola)

Skærmen på 6,8″ kommer med FHD+ opløsning, mens kameraet har hele fire sensorer. Den primære sensor er på 64 Mp og dertil kommer ultravidvinkel, makro og en dybdesensor til portrætfotos. Selfie-kameraet er på 16 Mp.

Motorola Moto G9 Plus kommer i farverne Navy Blue og Blush Gold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.