Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Kommende Anker-opladere lige så hurtige som Apples

Anker siger, at deres kommende Qi2-produkter vil oplade nyere iPhone-modeller med hele 15 watt.

Skrevet af / 12/12/2023 - 15:05
Kommende Anker-opladere lige så hurtige som Apples

Qi-standarden, der fik trådløs opladning af mobiltelefoner til at fungere for alle Android-mærker, er nu 15 år gammel. I mellemtiden har Apple lanceret sin, selvfølgelig, ikke helt kompatible Magsafe-standard. Teknologien ligner, men bruger magneter til at sikre, at opladeren og mobiltelefonen er perfekt placeret for optimal opladning, og at de udveksler information med hinanden.

Men efter mange års forhandlinger er Qi2-standarden endelig ved at blive bredt vedtaget. Overraskende nok har Apple bidraget med sin magnet- og sikkerhedsteknologi, så alle mærker i fremtiden vil kunne bruge hinandens trådløse opladere. Men de fleste har været lidt skeptiske over for, om Apple ville frigive fuld opladningseffekt med tredjepartsopladere.

Læs også Oplad trådløst hjemme og ude En teleskopisk skrivebordsoplader og en sammenklappelig trådløs oplader til alt dit Apple-grej.

Anker er sammen med Belkin de første store producenter, der har fået godkendt opladningsprodukter, og de er nu på vej ind på markedet. De bekræfter nu over for The Verge, at deres kommende MagGo-produkter ikke er begrænset til 7,5 watt, men vil yde hele 15 watt, ligesom Apples egne opladere.

De nye iPhone 15-modeller understøtter Qi2-opladning fra starten, og med den nyligt frigivne iOS 17.2-opdatering vil iPhone 13 og iPhone 14 også understøtte Qi2. Sandsynligvis med undtagelse af iPhone 13 mini, som aldrig har understøttet mere end 12 watt.

(Foto: Anker)

Anker har ikke afsløret detaljer om de nye opladere, andet end at vi kan forvente en powerbank med et skrivebordsstativ (hovedbillede), skrivebordsopladere til iPhone, Apple Watch og Airpods (som billedet ovenfor), en simpel opladningsplade og en skrivebordsoplader (som billedet nedenfor).

(Foto: Anker)

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

Er det slut med Nokia?

Apple Vision Pro - Her er anmeldernes dom!

5G til alle!

Honors tynde foldemobil er på vej hertil

Store ændringer på vej til iOS, Safari og App Store - Fortnite kommer også tilbage!

Nej, Samsung Galaxy S22 får ikke nye AI-funktioner

0
Scroll to Top