Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 04Deltag

Nyhed

Mophie Magsafe-oplader til rejsen og skrivebordet

En teleskopisk skrivebordsoplader og en sammenklappelig trådløs oplader til alt dit Apple-grej.

Skrevet af / 25/10/2023 - 09:44
Mophie Magsafe-oplader til rejsen og skrivebordet

En af de smarte løsninger til de seneste års iPhone-modeller var, da Apple introducerede den trådløse Magsafe-opladning. I bund og grund er det en QI-oplader, som også fås til Android, men en magnet sikrer, at telefonen sidder perfekt til optimeret opladning. Magneten sørger desuden for, at opladeren kan holde telefonen i en passende vinkel, enten på skrivebordet eller i bilen.

Selv hvis du foretrækker Android-mobiler, skal du læse videre. I den kommende QI2-standard er Magsafe inkluderet, så alle mærker af mobiltelefoner kan drage fordel af det smarte tilbehør. Mange havde håbet, at det ville komme med Google Pixel 8, men vi skal ikke vente meget længere.

Foto: Mophie

Mophie 3-in-1 extendable stand with MagSafe

Skrivebordsopladere til Magsafe (15 watt), Apple Watch (7,5 watt) og Airpods (5 watt) har vi set før. Men denne har et trick i ærmet: iPhone-opladeren sidder på en teleskoparm, så man kan have den i ansigtshøjde. Den kan også vippes, så man kan bruge den som mobilstativ til videosamtaler. Basen er fremstillet af robust stål for at sikre, at opladeren ikke vælter. Pris: 170 euro.

Læs mere hos Zagg

Vi er glade for at kunne tilbyde disse produkter fra mophie, som tilbyder praktiske og alsidige opladningsløsninger. Det justerbare 3-i-1-stativ frigør plads på skrivebordet og holder mobilen inden for synsvidde, samtidig med at 3-i-1-rejseopladeren sikrer opladning på rejsen,” siger Gavin Slevin, CEO for ZAGG International.

Mophie 3-in-1 travel charger with MagSafe

Den anden oplader er til ferien eller forretningsrejsen. Den foldbare oplader foldes bare ud på dit natbord, og så har du trådløse opladere til din iPhone, Apple Watch og Airpods (du kan faktisk også oplade en Android-mobiltelefon i den, eftersom det er QI-opladning). Der medfølger et rejseetui, et USB-C-kabel og en 30-watt strømforsyning. Pris 180 euro.

Læs mere hos Zagg

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvornår får min Samsung-mobil Android 14?

Sådan bliver Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro forsinket

OnePlus 12 lanceringsdato afsløret?

Sikkerhedsniveau: Nothing

Apple bliver endelig SMS-kompatibel

Mere praktisk rejseoplader fra Apple

iMessage på Android

Er Humane AI Pin et skridt mod en fremtid uden skærme?

App Store-monopolet ophører

Iphone var forsvarsløs under angreb

Samsung satser på AI

0
Scroll to Top