Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Hvilke apps findes i Huawei AppGallery?

Her er de populære apps, du kan få selv uden Google Play Store.

Skrevet af / 27/03/2020 - 12:52
Hvilke apps findes i Huawei AppGallery?

Som en konsekvens af den amerikanske handelskrig med Kina fik Google forbud mod at levere software til kinesiske firmaer som Huawei. Heldigvis kunne Huawei fortsat anvende Android, men de må ikke længere levere nye smartphone-modeller med Google Play Store eller med Googles apps præinstalleret.

Det var længe uklart, hvordan kineserne ville komme omkring det, men til sidst besluttede de sig for at lancere deres egen app-butik, Huawei AppGallery.

Med lanceringen af Huawei Mate 30 Pro blev der for første gang vist en model uden Play Store. På det tidspunkt indeholdt den mest asiatiske apps med begrænset interesse på vores breddegrader. Men siden da har Huawei arbejdet hårdt på at lokke vestlige – og endda skandinaviske – virksomheder til også at publicere deres apps dér.

De har også lanceret noget, der hedder Quick Apps og er en slags HTML5 web-apps som nødløsning i stedet for rigtige apps. Men man kan også downloade Amazon Appstore, der indeholder Android-apps lavet til virksomhedens tablets, men de fungerer også glimrende på mobiler.

Nu, hvor vi har haft de nyeste modeller Huawei Mate Xs og Huawei P40 Pro i hænderne, har vi benyttet lejligheden til at tjekke, hvilke skandinaviske “must-have”-apps man faktisk kan få fat i lige nu. Listen er baseret på Top 50 i Play Store for de skandinaviske lande. Den er senest opdateret den 26. marts 2020.

 

  AppGallery Quick Apps Amazon
Skandinavien
Discord
Facebook
FB Messenger
Google Docs
Google Home
Instagram
Microsoft Office
Microsoft Teams
Netflix
Pinterest
Postnord
Skype
Snapchat
Spotify
Storytel
Tidal
TikTok
Twitch
Twitter
Viaplay
WhatsApp Messenger
Zoom Cloud Meetings
Danmark
Boligsiden
Dankort (På vej)
DBA eBay
e-Boks
NemID nøgleapp

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top