Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Har iPhone 15 Pro Max problem med indbrænding?

En række købere af iPhone 15 Pro Max rapporterer, at de oplever problemer med indbrænding af skærmen.

Skrevet af / 17/10/2023 - 15:56
Har iPhone 15 Pro Max problem med indbrænding?

En måned efter lanceringen af iPhone 15 Pro er der begyndt at dukke problemer op. Først var det telefoner, der blev overraskende varme, hvilket blev løst i en opdatering af iOS. Men nu begynder der at tikke rapporter ind om, at nogle har oplevet skærmindbrænding på deres iPhone 15 Pro Max.

Skærmindbrænding har været et problem med tidlige generationer af OLED-paneler. Her drejede det sig mest om TV, hvor f.eks. TV-kanalernes logoer blev “brændt” ind i skærmen og viste sig som en skygge, når man skiftede kanal. Moderne paneler bruger forskellige teknikker til at undgå dette.

Læs også Overophedning af iPhone 15 fikset Apple udsender opdatering, som skal afhjælpe problemet med overophedning i iPhone 15 Pro-modeller.

Men nu rapporteres det altså, at indbrænding har ramt den største og dyreste iPhone 15-model. Beretningerne er dukket op på det sociale medie Reddit og i Apples diskussionsforum. Apple kommenterer ikke, hvad der bliver lagt ud på nettet, kun fejl, der rapporteres fra værkstederne. Brugere har dog oplyst, at Apple har udskiftet deres mobiler, når de har kontaktet supporten.

Læs også Farvel Lightning-stik! Et par gode forbedringer, men vil folk virkelig stå i kø for at opgradere deres 14 Pro Max?

Nogle af kommentarerne til opslagene om indbrænding har sat spørgsmålstegn ved, om der er tale om et reelt problem, eller om det er en brugerfejl. De argumenterer for, at en sådan indbrænding selvfølgelig kan ske, hvis man sætter lysstyrken på maksimum, slår pauseskærmen fra og lader telefonen være tændt i time- eller dagevis. Men at man ved normal brug og lidt sund fornuft ikke burde opleve problemet. L&B Home har ikke oplevet problemet, selv om vi har Skærm-altid-til på vores testeksemplar.



Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top