Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Bliver din nye iPhone 15 Pro for varm? Nu er løsningen her!

Apple udsender opdatering, som skal afhjælpe problemet med overophedning i iPhone 15 Pro-modeller.

Skrevet af / 06/10/2023 - 08:22
Bliver din nye iPhone 15 Pro for varm? Nu er løsningen her!

I ugen efter lanceringen af iPhone 15 Pro har folk rapporteret, at deres mobiler bliver meget varme. Op til 40 grader, hvilket gør dem ubehageligt varme at bruge. Nogle har rapporteret, at det sker under opladning, andre at det sker, mens de spiller grafikintensive spil, og atter andre at det sker, uden at de føler, at de gør noget særligt.

I starten havde mange en mistanke om, at det kunne skyldes den nye 3nm-processor og det nye titaniummateriale i konstruktionen. Måske var kølingen utilstrækkelig? Det ville have været en katastrofe for Apple, som kunne have været tvunget til at tilbagekalde de berørte enheder.

I første omgang mente Apple, at årsagen var, at der var tale om nye telefoner, og at det var en vanvittig mængde data, der blev gendannet fra backuppen. De hævdede, at det ville være forståeligt, hvis mobiltelefonen blev unormalt varm i løbet af de første par dage.

Skærmbillede iOS 17

Men siden kom Apple med en udtalelse om, at det kunne dreje sig om en fejl i iOS 17 i kombination med visse apps, der får processoren til at arbejde unødigt hårdt. Blandt de nævnte apps var Uber, Instagram og spillet Asphalt 9. Apple har arbejdet sammen med app-udviklerne om en løsning. Instagrams ejer Meta udsendte en ny version den 27. september.

Og nu er opdateringen kommet, som skal løse problemet i iOS 17. Har du oplevet problemet med overophedning? Så skriv meget gerne i kommentarfeltet, om det er blevet bedre.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

2 kommentarer til “Bliver din nye iPhone 15 Pro for varm? Nu er løsningen her!”

 1. Jeg oplever det ved min iPhone 15 pro 512 gb, især ved brug af min Google browser ift. videoer, facebook og TikTok… det er dog mest på venstre side ved knapperne.

 2. Ivar Brochorst Christensen

  Hej
  Jeg har en iPhone 15 128 gb (ikke pro), der bliver maget meget varm, når jeg kører med navigation, enten Kort fra Apple eller med Google Maps.
  Den er fra december 2023 og har opdatering til 17.3.1, så den tidligere opdatering, der skulle have afhjulpet problemet, har ikke hjulpet.
  Hvad gør jeg?
  Dbh
  Ivar

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top