Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmins smart-ur har “evig” batteritid

Ønsker du dig et smart-ur med analog oplevelse og "uovertruffen batteritid"? Garmin mener at have løsningen, med Instinct Crossover.

Skrevet af / 10/11/2022 - 21:24
Garmins smart-ur har “evig” batteritid

Garmin Instinct Crossover er et såkaldt hybrid-GPS-smart-ur. Det er med andre ord udviklet til folk som sætter pris på en klassisk analog armbåndsurs-oplevelse, men ikke specielt ønsker sig de mere avancerede smart-ur-funktioner.

Foto: Garmin

Instinct Crossover har selvlysende urvisere og et letlæseligt display, der viser sundheds- og aktivitetsdata. Batteritiden er også i en klasse for sig, da Garmin hævder, at Instinct Crossover har et batteri, der holder i flere måneder! Dette skyldes indbygget solcelleopladning.

Garmins Instinct-serie er robuste ure, der tåler hårdt brug. Det gælder også Crossover-uret, og Garmin lover en intuitiv oplevelse. De analoge visere og timemarkøren på bezelen (ringen) er dækket af en lysende belægning kaldet Super-LumiNova.

Læs også Smart-ur til kendere Garmin gør virkelig sit bedste for at tilbyde et ur for enhver smag. Nu har de præsenteret et smart-ur med et så klassisk udseende, at det ofte forveksles med et traditionelt analogt ur.

De analoge urvisere sidder over en digital skærm i høj opløsning, og trækker sig hurtigt til side, når du vil have adgang til smart-funktionerne. Instinct Crossover er varme- og stødbestandig i henhold til militær standard (MIL-STD-810), og vandklassificeret til 10 ATM, tidligere kendt som “100 meter”. I praksis betyder det, at du kan svømme og dykke med den, herunder også basal snorkling.

Skulle de analoge hænder mod formodning glide ud af kurs under hård brug, vil de hurtigt autokalibrere tilbage til det korrekte klokkeslet ved hjælp af en teknologi, som Garmin kalder RevoDrive.

Garmin Instinct Crossover Watch Family kopi
Foto: Garmin

“Uovertruffen batteritid”

Garmin hævder uovertruffen batterilevetid, hvis du vælger Instinct Crossover Solar Edition. I normal tilstand med smarte funktioner aktiveret, hævdes der en varighed på imponerende 70 dage, før uret skal oplades.

Sætter du derimod uret i batterisparetilstand, bør batteriet have en ubegrænset varighed. Men så er du ganske vist også begrænset til normale analoge funktioner som tid, dato og stop-ur-funktion.

Vælger du uret uden solopladning, tilbyder Instinct Crossover næsten en måneds batterilevetid i smart-ur-tilstand, og op til 110 timer med GPS aktiveret.

Foto: Garmin

Fokus på sundhed og motion

Instinct Crossover kan overvåge brugerens helbred døgnet rundt, inklusive søvnsporing, og kan registrere træning, og lade dig sætte forskellige træningsmål.

Du får hurtigt et komplet billede af din egen helbredstilstand med Health Snapshot-funktionen, der blandt andet viser brugerens energiniveau fra 0-100 (BodyBattery), stressniveau og puls.

Uret viser også kroppens kapacitet til iltoptagelse (VO2-max), iltkoncentration i blodet (Pulse Ox2), metabolisk alder, træningsdata, pulsvariabilitet (HRV) og restitutionstid. Nyttig information til brugere, der træner.

Foto: Garmin

Navigation

Du kan ikke kalde et ur smart, hvis det ikke har navigation. Det gælder også Instinct Crossover, som også giver avancerede funktioner til GPS-sporing, multi-band GNSS support, ABC sensorer og TracBack, som hjælper dig med at navigere tilbage til dit udgangspunkt. Referencepunkt navigerer dig til et ønsket positionspunkt.

Vælger du “Instinct Crossover Tactical Edition” udgaven af uret, er det, udover ovenstående, kompatibelt med natkikkerter, og Stealth Mode kan deaktivere al logning af aktivitet, mens Kill Switch sletter alle gemte ur-data. Uret understøtter desuden dobbelt GPS-format, såsom standard GPS-format for længde- og breddegrad, og måske også MGRS. Især ved militær brug kan det være nyttigt at have et ur, der koordinerer på to forskellige “sprog” på samme tid.

Foto: Garmin

Udvider mobiltelefonen

Hvis du forbinder Instinct Crossover med din mobiltelefon, kan du få notifikationer direkte på dit håndled, bruge uret til kontaktløs betaling med Garmin Pay og synkronisere trænings- og sundhedsdata med din mobil med Garmin Connect-app’en. Download forskellige apps til uret via Connect IQ.

Foto: Garmin

Garmin Instinct Crossover: Tilgængelighed og pris

Smart-uret er tilgængeligt nu, og starter ved 4.299 kroner.

Mere information: garmin.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Scroll to Top