TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Garmin udvider Instinct-familien

Til dig, der vil skille dig ud fra mængden.

forfatter
Publiceret 14/02/2022 - 16:30

I sidste uge blev Instinct 2-serien, som er seneste skud på stammen i Garmins Instinct-familie, lanceret. Uret findes i størrelserne 40 mm (Instinct 2S) eller 45 mm og i flere dristige farver, som Garmin selv udtrykker det.

010 02563 02 01 Instinct2S HR 3001.1 2
Garmin Instinct 2. (Foto: Garmin)

Efter beskrivelsen skulle uret være robust, slidstærkt og have op til fire ugers batteritid i smartwatch-tilstand. Takket være forbedret teknologi med solopladning vil Instinct 2 Solar 45 mm kunne have ubegrænset batteritid i smartwatch-tilstand under de rette forhold.

010 02627 00 01 Instinct2 Solar HR 1001.1 1920x1920 3
Garmin Instinct 2 Solar. (Foto: Garmin)

Her findes bl.a. helbreds- og søvnregistrering, stress- og pulsmåling, VO2 max og metabolisk alder. Man har sågar fået plads til en ny multisport-profil, som gør det muligt at skifte mellem forskellige aktiviteter og stadig kunne se den samlede tid og distance.

Via Garmin Pay kan man desuden fint betale med uret uden at have tegnebogen eller mobilen ved hånden.

20210429 Support ROD 0162 CMYK 4
Garmin Instinct 2. (Foto: Garmin)

“Instinct 2 er udviklet til at gøre sig bemærket og er for dig, som vil skille dig ud fra mængden og have mest muligt ud af livet hver dag,” siger Dan Bartel, global salgschef hos Garmin. “Instinct 2 rummer langt mere, end hvad der umiddelbart kan ses. Det findes i et utal af dristige farver, er udstyret med Garmins førende håndledsbaserede teknologi og er så meget mere end bare et smartwatch – Instinct 2 er et pålideligt værktøj, som hjælper dig til at leve dit liv på dine betingelser.”

Specialudgaver af Instinct 2:

For dig, som går særligt op i forskellige sportsgrene eller har specielle interesser, har man produceret specialudgaver af Instinct 2.

  • Surf Edition: Specielt beregnet til vandsportsaktiviteter som surfing, windsurfing og kiteboarding. Her er en tidevands-widget, som holder dig opdateret om vandforholdene. Surf-udgaverne findes i Instinct 2 og Instinct 2S med eller uden solopladning.
  • Tactical Edition: Tiltænkt militærpersonel og med særlige taktiske funktioner som Kill Switch, bagholdstilstand, kompatibilitet med night vision-briller, dobbelt positionsformat og aktivitetsprofilen Jumpmaster. Findes i farverne Coyote Tan eller sort.
  • Camo Edition: Farverne Grafit og Mist Camo skal hjælpe dig med at smelte sammen med eller skille dig ud fra omgivelserne, alt efter hvor du befinder dig – i storbyen eller junglen.

Både Garmin Instinct 2 og Instinct 2S kan købes nu til en vejledende pris fra 2.749 kroner.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
Flip er ikke et flop, men vi flipper ikke ud Samsung Galaxy Z Flip 4 er en glimrende mobil, men den byder på for få vigtige opdateringer i forhold til sin forgænger.
Kommende foldbar iPhone vil selv kunne reparere ridser og buler i skærmen I forbindelse med udviklingen af en foldbar mobil arbejder Apple på ny teknologi, der vil lade skærmene vedligeholde sig selv. Det viser en patentansøgning, der dog er sparsom med detaljer.
Tre grunde til at købe iPhone 14 Pro Man skal stå tidligt op, hvis man vil prøve at lave en bedre mobil end iPhone 14 Pro.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Følg Lyd & Billede