Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Garmin Instinct 2X Solar har ubegrænset batterilevetid

Garmins nye hårdføre ure med solceller er lavet til dem, der dyrker ekstremsport eller vildmarksliv.

Skrevet af / 15/04/2023 - 22:22
Garmin Instinct 2X Solar har ubegrænset batterilevetid

Instinct 2 er Garmins serie af hårdføre smart-ure, og den får nu to tilføjelser. Garmin Instinct 2X Solar har, som navnet antyder, solcelleopladning, hvilket gør det perfekt til dem, der ikke altid har adgang til at oplade uret. Den fås også i en version, der er egnet til militær brug, Garmin Instinct 2X Solar Tactical.

Urene er lavet til ekstreme forhold, og har en fiberforstærket polymerkasse. De er fremstillet efter amerikanske militærstandarder for varme-, vand- og stødbestandighed. De kan fungere under vandet, i et tryk på op til 10 ATM. Disse ure er desuden udstyret med lommelygte.

Vores seneste tilføjelse til Instinct 2-serien er et dristigt og robust smart-ur med GPS, der er klar til at hjælpe dig med at navigere under hårde forhold, men som også er et alsidigt fitness-ur, der kan hjælpe dig med at nå dine sundheds- og fitnessmål. Dens unikke stil passer til din livsstil, uanset om du hengiver dig til udendørseventyr, træner i fitness-centret, eller er ude i naturen for at grille med familien i weekenden. Med ubegrænset batterilevetid og en nyttig lommelygte kan du være fuldt fokuseret på det, du laver, uden at skulle tænke på, hvornår du skal oplade dit smart-ur. – Dan Bartel, global salgschef hos Garmin.

 

Garmin Instinct 2X Solar (Foto: Garmin)

Sundheds- og fitnessfunktioner

Dette er de første ure i serien, der har en speciel tilstand til forhindringsbaner. Her registreres antallet af løbsdistancer, løbetid, antal forhindringer, tid brugt på hver forhindring, løbedata for de distancer, du løber (distance, tempo, kadence, skridtlængde med mere), og højdestigning. De har også:

  • Pulsmåling, søvnregistrering, registrering af vejrtrækning, iltning af blodet
  • Sportsapps til løb, cykling, svømning, styrketræning og VO2 Max (maksimal iltoptagelseskapacitet)
  • Måling af HRV-status (Heart Rate Variability) under søvn

Navigation

Med multi-band GPS har urene forbedret nøjagtighed, hvilket kan være afgørende ude i vildmarken. De har også indbyggede sensorer til off-road navigation, såsom et 3-akset kompas og barometrisk højdemåler. TracBack-funktionen sikrer, at du altid finder tilbage til udgangspunktet.

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition (Foto: Garmin)

Tactical Edition

Den militære version har specielle aktivitetsprofiler, projicerede waypoints, understøtter dobbelte GPS-standarder og er kompatibel med nattesynsbriller. Lommelygten i Tactical kan lyse grønt for ikke at ødelægge nattesynet. Noget af det mest særprægede er en stealth-tilstand, der deaktiverer trådløs kommunikation, og ikke gemmer din position i hukommelsen.

Tilgængelighed og pris

Garmin Instinct 2X Solar koster 3.499 kroner, og Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition koster 3.899 kroner. Begge kan købes nu.

Læs også:

6 træningsure

De bedste træningsure

Vi har bedt seks producenter af træningsure om at finde deres storsællerter frem i netop det segment, så vi kunne lave en lille sammenligning. Spændende, synes vi!

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Scroll to Top