TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Første kig på Huawei P40 Pro

Vi har haft P40 Pro mellem hænderne, og her er vores første indtryk.

Forleden blev årets flagskibsmobil fra Huawei endelig frigivet. Hvis du var lige så nysgerrig som os, så fulgte du sikkert med i live-sendingen, men hvis du gik glip af den, så er vores sammenfatning af Huawei P40-serien her. Nu har vi også haft mulighed for at tage og føle på telefonen i virkeligheden.

Det er altid spændende at åbne pakken. (Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Heldigvis følger der et gennemsigtigt cover med, så man slipper for at bekymre sig om at ridse den med det samme. Den vanvittig hurtige USB-C-oplader medfølger også, i stedet for at man skal købe den separat som hos – host, host – visse af konkurrenterne. Desuden følger der et par hørepropper med USB-C-tilslutning med.

(Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Rart nok var vores testeksemplet i farven Ice White, snarere end den lidt mere kedelige sorte variant eller den lige lovlig blingede Blush Gold.

(Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Det er lidt svært at fange på et stillbillede, men bagsiden skinner faktisk ligesom perlemor i lyset. Lækkert!

(Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Sikke en masse kameraer der er på P40 Pro! Selv om der på P40 Pro Plus, som kommer til juni, faktisk er ét til med endnu mere optisk zoom.

(Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Sammenlignet med P40 Pro ser sidste års P30 Pro næsten ud som en budgetmodel. Og så kårede vi den endda til Årets Bedste Kameramobil.

(Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Skærmglasset flyder nærmest ud over kanten, ikke bare på siderne, men nu også for oven og for neden. Det virker virkelig, som om hele forsiden er skærm.

(Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Følelsen forstærkes af den relativt diskrete udfasning til selfie-kameraerne.

(Foto: Jonas Ekelund, Lyd & Billede)

Og så har vi endelig fået ansigtsoplåsning, som både er hurtig og fungerer i svagt lys!

De første foreløbige ydelsestests viser, at der også er tale om et seriøst præstationsmonster. Men nu skal vi ud og fotograferer med den, både i dagslys og i mørke.

Vi vender tilbage med en fuldstændig test, så snart vi kan!

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.