Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Den nye Galaxy S23-serie lanceres 1. februar

Første fysiske Galaxy Unpacked-event i tre år.

Skrevet af / 11/01/2023 - 16:52
Den nye Galaxy S23-serie lanceres 1. februar

Så er coronapandemien endegyldigt forbi. Hvis man har bare en smule intern viden om Samsung, så ved man, at den koreanske virksomhed de sidste år har haft strenge coronaregler for alle sine globale medarbejdere. Herunder temperaturmålere ved indgangene til de lokale Samsung-kontorer, testpligt for alle medarbejdere, der har været på rejse til udlandet, mundbindspligt længe efter resten af samfundet droppede de påtvungne maskering, etc.

Og så er det mere end tre år siden, Samsung sidst har lanceret en ny smartphone-serie ved en fysisk Galaxy Unpacked-event. Sidste gang var februar 2020, hvor Samsung bl.a. lancerede den første Galaxy Z Flip klapmobil. Lige siden er alle lanceringer foregået virtuelt.

Men i år vender den koreanske elektronikgigant tilbage til den virkelige verden med lanceringen af den nye Galaxy S23-serie, som altså finder sted ved en fysisk begivenhed d. 1. februar. Stedet er San Francisco, men alle Samsung-fans vil kunne følge med i lanceringen fra deres mobil eller computer, bl.a. via Samsungs YouTube-kanal.

Sådan bliver Samsung Galaxy S23-serien… måske

Der florerer naturligvis mange rygter om den kommende Galaxy S23-serie. Herunder at vi igen i år får tre smartphones at se: Galaxy S23, Galaxy S23+ og Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23
Ifølge flere lækkede billeder af de kommende telefoner i Galaxy S23-serien, mister S23 og S23+ det markante kameramodul. (Foto: Slashleaks)

Designmæssigt vil især Galaxy S23 Ultra næppe være til at skelne fra sidste års model, mens Galaxy S23 og Galaxy S23+ mister det markante kameramodul, som var karakteristisk for designet af sidste års modeller.

Læs også Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.

Hvor Galaxy S-modellerne på det europæiske marked de sidste mange år har været baseret på Samsungs egne Exynos-processorer, kommer de nye modeller tilsyndeladende med Snapdragon 8 Gen 2-processorer fra Qualcomm i hele verden, også på vores breddegrader. Dette er et vedholdende rygte, som vi skrev om allerede i sommers.

Et andet vedholdende rygte er, at Samsung Galaxy S23 Ultra kommer med en helt vild primær kamerasensor på hele 200 Mp.

Hvor meget af ovenstående, der viser sig at holde vand, ved vi kort tid efter d. 1. februar kl. 19, dansk tid, hvor Galaxy Unpacked 2023 løber af stablen. Vi dækker naturligvis lanceringen her på Lyd & Billede.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Klogere og stærkere - samme kamera

iPad Pro får to OLED-paneler

Ny iPad Air fås i to størrelser

Nothings designkonkurrence er afsluttet

Sov du over dig i morges? Apple indrømmer, at det var deres skyld!

Tag en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMD's egne mobiler

Sporingstag til Googles Find My-netværk

Scroll to Top