Billedbehandling

Pixelmator har lavet en iPad Pro-versjon af sit umanerlig lækre billedbehandlingsprogram med støtte for Pencil- og 3D-touch.
forfatter

De, der har brugt Pixelmator, ved, hvad vi taler om, når vi siger umanerlig lækkert. Billebehandlingsprogrammet findes også til iPad og Mac, og nu kommer en version, der er tilpasset iPad Pro.

Læs testen af iPad Pro her.

Pixelmator til iOS version 2.2 understøtter Apple Pencil, så du kan bruge pennen til airbrushe, retouchere, ændre, trække, flytte og tegne oven på billeder. Eller du kan skabe en tegning helt fra bunden.

Der er også støtte for 3D touch på iPad Pro og faktisk på iPhone 6s og 6s Plus.

Grafik: Pixelmator
Grafik: Pixelmator

Man kan vælge mellem 50 forskellige penne og pensler i Pixelmator 2.2, og trykfølsomheden betyder, at penselstrøget bliver tykkere, når du trykker pennen hårdere mod skærmen.

Pixelmator 2.2 koster 39 kroner, og du kan finde programmet her. Og herunder kan du se, hvordan det ser ud:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.