Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Asus Zenfone 10 kommer 29. juni

Asus har sat dato på lanceringen af Zenfone 10, som bliver en kompaktmodel med Snapdragon 8 Gen 2.

Skrevet af / 08/06/2023 - 11:40
Asus Zenfone 10 kommer 29. juni

Nu har Asus sat dato på næste generation af deres flagskibsmobil, Zenfone. Asus Zenfone 10 kommer på markedet 29. juni.

Selv om Asus er en af de meget små spillere på mobilmarkedet, har de haft held til at lave nogle særdeles interessante mobiler. Zenfone 9 var således en af de bedste Android-smartphones i 2022.

Pressemeddelelsen er traditionen tro holdt i diffuse vendinger, men der loves et forbedret kamerasystem og nye softwarefunktioner til billedforbedring.

Læs også En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.

Hvad vi dog både kan læse og se på billedet, er, at Zenfone 10, ligesom forgængeren, bliver en kompaktmodel. Processorplatformen bliver selvsagt Snapdragon 8 Gen 2, der en af de hurtigste mobilprocessorer lige nu.

Pressemeddelelsen nævner ingen konkrete data for kamerasystemet. Men eftersom der er afbildet en gimbal på teaser-fotoet, regner vi med, at Asus også denne gang har integreret en gimbal i hovedoptikken til billedstabilisering. Asus har gennem årene gjort sig bemærket med ret opfindesomme påfund på kamerasektionen. Som den roterende kamerabro i Zenfone 6 og 7 Pro. Men gimbalen i Zenfone 9 fungerede faktisk, og gjorde det muligt at tage billeder og optage video selv under svære forhold.

Læs også Asus’ bedste mobil nogensinde Asus er rykket helt op i high-end-klassen med en sværvægtsmobil, der kan konkurrere på lige fod med de bedste på markedet. Et dette Asus’ øjeblik?

Ud over dette lover Asus “avancerede AI-funktioner” i både brugerfladen og kamerafunktionerne.

Vi vender tilbage med en test af Zenfone 10, når vi får mulighed for lægge hånd på den.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Ny modelserie fra Pocketbook

Dine næste Ray-Bans bliver ikke bare lækre, de er også smarte!

Samsung lækker næste Galaxy

Xiaomi vil gøre din sundhed smart

Den nye Xiaomi 13T-serie

Garmin-ur til den aktive livsstil

Lyd & Billede
Scroll to Top